Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στην ακαδημία πετόσφαιρας

Δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στην ακαδημία πετόσφαιρας

volley-academy


Δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στο ανανεωμένο και αναβαθμισμένο πλάνο της Ακαδημίας Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πρωτοπορεί το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσφέροντας δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στο νέο αναβαθμισμένο και αναδιοργανωμένο πλάνο της, που αφορά παιδιά από 8 μέχρι 16 χρόνων.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στην Ακαδημία του Τμήματος Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τμήματα θα λειτουργήσουν στο γυμναστήριο του Γυμνασίου “Ιωνά Κολοκάση”, στο Γέρι, στο Γυμνάσιο Ανθούπολης και στο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας.

Έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές-γυμναστές, θα διδάξουν στα παιδιά το άθλημα της πετόσφαιρας, μέσα από την ομαδικότητα, γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα και το μυαλό.

Πιστεύουμε στον Κύπριο αθλητή και στα δικά μας παιδιά, γι’ αυτό και ένας από τους στόχους της Επιτροπής Πετόσφαιρας, είναι η ενδυνάμωση των αναπτυξιακών τμημάτων με απώτερο σκοπό τη στελέχωση της ομάδας με παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για τον πιο πάνω λόγο, το Τμήμα Πετόσφαιρας αποφάσισε όπως προσφέρει στα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή, εκγύμναση, αθλητικό υλικό, εγγραφή στην Ομοσπονδία, έκδοση δελτίου υγείας και είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνήσουν με τους Δημήτρη Σάββα (99577759) ή με τη Στάλω Γερολέμου (99823936).

academy-volley