Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ «Την Παρασκευή όλοι στο γήπεδο, όλοι δίπλα από την ομάδα»

«Την Παρασκευή όλοι στο γήπεδο, όλοι δίπλα από την ομάδα»


Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η επίσημη σελίδα του Σωματείου κάνει κάλεσμα προς στον κόσμο, ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής που δίνει το τμήμα της Πετόσφαιρας, κόντρα στον Παφιακό στο «Ελευθερία».

Αναλυτικά:

«Την ερχόμενη Παρασκευή 22/11 η πετοσφαιρική μας ομάδα, δίνει τον πιο σημαντικό της αγώνα μέχρι σήμερα. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Παφιακό, στο στάδιο «Ελευθερία», στις 20:00.

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στο «αιώνιο» την περασμένη εβδομάδα που την έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι λεβέντες μας θέλουν να ανακάμψουν άμεσα και να βρεθούν ξανά στην κορυφή, εκεί όπου τους αξίζει.

Για να πετύχουν όμως το στόχο τους θέλουν την ουσιαστική και μαζική στήριξη του μεγάλου πράσινου λαού! Πρέπει ο κόσμος μας να βρεθεί στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα μέχρι και τον τελευταίο πόντο! Πρέπει ο αντίπαλος να νιώσει τι σημαίνει να αγωνίζεται στην έδρα της Ομόνοιας!

Είναι κρίμα για τους αθλητές μας που τιμούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα.

Το ντέρμπι της Παρασκευής πρέπει να κερδηθεί, για να δώσει και πάλι μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα μας, για τη συνέχεια.

Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε αυτούς που κρατούν την σημαία μας ψηλά και μας χαρίζουν επιτυχίες.

Την Παρασκευή λοιπόν ΟΛΟΙ στο γήπεδο. ΟΛΟΙ δίπλα από την ομάδα.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΙΩΝΙΑ»