Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Όταν υπάρχει επικοινωνία…

Όταν υπάρχει επικοινωνία…

exw-dontia


Τυχαία διάβασα μία άποψη σε Παναθηναϊκή ιστοσελίδα, για την επικοινωνία που έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με τους οργανωμένους οπαδούς της Αθηναϊκής ομάδας.

Χθες ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Λειβαδιακό εκτός έδρας, σε ένα μας που στο παρελθόν σημειώθηκαν αρκετά παρατράγουδα και όμως χθες κύλησαν όλα ομαλά.

“Κάτι που συνέβη και που απέδειξε πως όταν η διοίκηση της ΠΑΕ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους οργανωμένους οπαδούς, τότε πολλές καταστάσεις μπορούν να προληφθούν”, αναφέρει το άρθρο.

Γιατί μπήκε αυτό στο omonoianews;
Στον αγώνα του Σούπερ Καπ, στο Αν.Παπαδόπουλος, σε μία έδρα που κάθε χρόνο σχεδόν σημειώνονται επεισόδια (κυρίως στις εισόδους), το νέο μέλος της διοίκησης, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους οργανωμένους και βοήθησε στην ομαλή είσοδό τους στις κερκίδες.

Η παρουσία του κ. Χριστοδούλου σχολιάστηκε θετικά από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας, που ένιωσαν μετά από χρόνια ένα διοικητικό στέλεχος να είναι κοντά τους.

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε μία βδομάδα και θα πρέπει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να βοηθήσουν τον Χριστόδουλο στο δύσκολο ρόλο που έχει αναλάβει ώστε να διατηρηθεί αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας.