Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Πούρι Πούρι Πούρι…

Πούρι Πούρι Πούρι…

chiron
Hola !
Πος πάμαι ; Ουλλα καλά; Τοι ενωμήζεται ωτι αιν θα εμφανοιζουμουν πάλε τούτη την εφτωμάν;


Γεία σας κοπέλια ξανά , σόρυ εβάσταν το κομπιούτερ ο Σιέλης και ο Σκοπελίτης και είπαν να σας πουν ένα γεια… επροσπαθήσαν εν μπορείτε να πείτε.

Δαμέ είμαι… Μπαίνω έτσι έκτακτα άξιππα και ππάσα-ππάσα να σας ενημερώσω κάποια πράματα και εν να επιστρέψω δριμύτερος λίαν συντόμως.

Άτε διώ σας 2 λεπτά να γύρετε πίσω  και να θκιαβάσετε με την ησυχία σας.
Οκ επεράσαν.

Είπαν μου τα παιθκιά ο Βαλεντίνος και ο Σκοπελίτης δαμέ ότι παίζουμε με τους μαχητές που μπήκαν στο Βαρώσι. Εν αλήθκεια; Στο εξοχικό; Εισιτήρια γιοκ; Καλά πόσα τους εδώκαμε και ελείψαν τα μάνι-μάνι;

Εν το μεταξύ να παρακαλέσω τους κάφρους της Θύρας 9 να μπουν στο σωστό πέταλο  φέτος και να μεν κάμουν όπως πριν 2 χρόνια που εμπήκαν στο απέναντι, εν φέτος που τα αλλάξαν ρε γαδάροι.
Να μπουν δηλαδή φέτος σε τζίνο που εμπήκαν τότες.
Οκ αν σας εσύγχυσα εχω σας και οδηγίες για το πώς και που να μπείτε στην κερκίδα… Εννοείτε ότι δεν πρέπει να τρέχουμε αν και  εν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη τα παιθκία τότε; Γιατί τρέχουν να μπουν μέσα; Και μάλιστα οι μόνο έτρεχαν εμπήκαν και σε λάθος κερκίδα .

Προς μαθητές : ΤΖΑΙ ΠΟΥΡΙ ΠΟΥΡΙΙΙΙΙ.. ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΟΥΡΗΗΗ  οοοο
Ατε επανέρχομαι σε λίο με τούτους.. ακούστηκε μια ψιλή ότι ήταν  ένας τερματοφύλακας μια ομάδας μακρομάλλης (αγωνίζετε σε ομάδα της Λευκωσίας, το όνομα της αρχίζει από άλφα και τελειώνει σε λου ) μαζί με ένα κκέλη διαιτητή σε ένα νυκτερινό μαχαζί να χωρεύκουν στην πίστα μαζί . Ο κκέλης ο διαιτητής ένεν ούτε ο Κάκος ο καλαμαράς ούτε ο Χάουαρντ ο εγγλέζος.
Εν το μεταξύ τωρά που λαλώ Κάκος και κκέλης όλος τυχαίως εβρεθήκαν για φαΐ μαζί. Ο Κάκος ο Κυπραίος όι ο καλαμαράς .
Κοίτα ρε συμπτώσεις που γίνονται καθημερινά  εν το χωρεί ο νους μου.

Πάμε και νάκκο στους άσπρους καθαρούς σχιόνη!! Παίζουν με τους κουμαρτζίες του Τακτακαλά. Ως πριν λίες μέρες ήταν αμπάκιροι και τωρά εν πληρωμένοι ούλλοι οι ποδοσφαιριστές τους .
Μπορεί ο νους σας να πήε ότι επληρώσαν τους οι λαστιχάριες να έχουν μειωμένη απόδοση. Μπορεί να νομίζετε ότι εν ναν στημένο το παιχνίδι , μπορεί να έχει άτομα που να λαλούν ότι ο ολυμπιακός εν θυγατρική ομάδα των λαστιχάριων, μπορεί να χάνεσαι και στην δική του αγκαλιά ,  όμως ένεν έτσι τα πράματα κοπέλια . Έτυχε και εβρεθήκαν λεφτά πριν το παιχνίδι μαζί τους, όπως έτυχε και με την Πέγεια πριν κάτι χρόνια . Συμβαίνουν τούτα πάντα, στην Κύπρο.
Ετραυματίστην και ο ζουέλλας ή τέφρα άκουσα… Πολλά κρίμα, οι λαστιχάριες  χρειάζουνται την σπιρτάδα του Ζουέλλα στην άμυνα. Ρε ο άνθρωπος κάμει τα 20 μέτρα σε 32 δευτερόλεπτα.

Άτε κανεί και με τούτους . Εν να ασχοληθώ άλλη μέρα με το φαινόμενο Ζουέλλας
Α ναι ναι ναι ναι ευτυχώς που το θυμήθηκα . Άνοιξε νέο κλιμάκιο θύρας 9 στην Κύπρο . Θύρα 9 Βαρωσίου. Ετοίμασα και λόγο αλλά εν να τον πω την Κυριακή στην μάππα, εν να κάμω τα εγκαίνια στο κοτέτσι . Εν με παίρνει ο χρόνος τωρά οι τίποτε άλλο, να νομίσετε ότι βαρκούμαι να τον πω.
Εν να αναρτήσω και το πανό μου που ετοίμασα ΒΑΡΩΣΙ 9. Ελπίζω να έχω το οκ που ούλλους σας α !

Ναι αγαπητοί εχθροί και φίλοι , είμαι Βαρωσιώτης .
Άτε κοτούλλες μου ραντεβού την Κυριακή μετά την εκκλησία. Κοινωνήστε, κάμετε τα τάματα σας , αυτομαστιγωθείτε και να παρακαλείτε να μεν ισχύσει ο νόμος του κοτετσιού… διότι αν ισχύσει δεν υπάρχει σωτηρία για σας, ούτε Μαρία ούτε Ελένη.

Τα φιλιά μου