Home ΑΡΧΕΙΟ FLASHBACK #Flashback: Όταν φοβήθηκαν και δεν ήρθαν στη Λευκωσία

#Flashback: Όταν φοβήθηκαν και δεν ήρθαν στη Λευκωσία


Υπομονή κάναμε, αρκετή μάλιστα, περιμέναμε, περιμέναμε, όμως στο τέλος δεν ήρθαν. Η ΑΕΛ πουθενά, ή μάλλον στη Λεμεσό… Το 2011, 13 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπιζε στο στάδιο Ελευθερία την ΑΕΛ, που όμως δεν ήρθε στη Λευκωσία για τον αγώνα. Ο λόγος; Υπήρχε φόβος στις τάξεις της Λεμεσιανής ομάδας και επέλεξαν να μείνουν σπίτια τους. Όχι, δεν τους τρομοκρατήσαμε, κανείς στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπραξε κάτι για να συμβεί αυτό.

Βλέπεται, στον αγώνα του πρώτου γύρου οι οπαδοί και οι παίκτες της αντιπάλου, με τη βοήθεια της διαιτησίας, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ακατάλληλη για παιχνίδι. Συνεχείς διακοπές του αγώνα, αντικείμενα σε παίκτες της ομάδας μας, βρισιές και πολλά άλλα, όμως στο τέλος οι λεβέντες του “τριφυλλιού” επέστρεψαν με τη νίκη. Έτσι, υπέθεσαν ότι στο δεύτερο γύρο θα λάβουν τις ίδιας “φιλοξενίας” και δεν ήρθαν.

Σημείωση, οι δύο ομάδες τρεις μήνες αργότερα τέθηκαν αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί ήρθαν αλλά έφυγαν με ήττα και αποκλεισμό. Με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να φύγουν και απόψε, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ΑΕΛ (στις 20:30) στο στάδιο Ελευθερία. Όλοι εκεί, να δείξουμε στην αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό.

ΥΓ. Θυμηθείτε τι έγινε τότε, όταν δεν ήρθε η ΑΕΛ, με την ομάδα να κάνει οικογενειακό διπλό, ενώ μπάλα έπαιξαν και λίγο οι οπαδοί.