Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Στείλτε μήνυμα στο μεγαλομέτοχο του Αποέλ

Στείλτε μήνυμα στο μεγαλομέτοχο του Αποέλ

sak_2593


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Επιτακτική ανάγκη είναι το sold out στα εισιτήρια για τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να αποδείξει ότι η ομάδα μας είναι το δημοφιλέστερο σωματείο με τους πιο τρελλαμένους-πιστούς οπαδούς στη χώρα μας. Οτι για εμάς τους Ομονοιάτες η ομάδα δεν είναι μόδα, ότι δεν είμαστε δίπλα στην ομάδα μόνο στις χαρές αλλά και εκεί και όπου μας χρειάζεται. Να δείξουμε για ακόμα μια φορά την ανωτερότητα μας.

Η οικονομική στήριξη στην ομάδα είναι η μια παράμετρος και στόχος αυτού του εγχειρήματος.
Πρέπει όμως να τεθεί απ’ όλους μας ένας επιπρόσθετος στόχος: Να στείλουμε στην ΚΟΠ του μεγαλομετόχου του Αποέλ, Κ. Κουτσοκούμνη, το μήνυμα πως όσο μας κτυπούν, εμείς δυναμώνουμε και παθιαζόμαστε με την ομάδα μας. Ότι όσες ποινές και να μας επιβάλουν, όσες φορές και αν μας αφήσουν έξω από τα γήπεδα εμείς θα είμαστε συσπειρωμένοι και τρελλαμένοι με την ομάδα μας. Να στείλουμε το μήνυμα ότι τα έσοδα που θα χάσουμε από το κεκλεισμένων των θυρών, θα τα βγάλουμε στο πολλαπλάσιο. Και θα πάρει ΟΛΑ τα έσοδα το σωματείο. Δεν θα δώσουμε σεντ στο Συναγερμοκρατούμενο ΓΣΠ, στην ΚΟΠ και στον κάθε μεγαλομέτοχο του Αποέλ.

Δεν πρέπει να διαφεύγει από τη σκέψη μας ο λόγος που θα στερηθούμε τη μεγάλη μας αγάπη για δύο αγωνιστικές. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ο τρόπος με τον οποίο τα συντεταγμένα όργανα της ΚΟΠ τιμώρησαν την ομάδα μας με αυτές τις εξοντωτικές ποινές. Πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη ότι ο απροκάληπτος πόλεμος που δεχόμαστε δεν θα περάσει.

Σ.Σ.