Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Φτάνει το χάϊδεμα

Φτάνει το χάϊδεμα

sak_4691


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Η Ομόνοια είναι στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ακόμη και  για το παραμικρό λάθος δεν υπάρχει επιστροφή. Το ΔΣ ήρθε και ζήτησε τη βοήθεια από τον κόσμο. Ανταπόκριση υπάρχει αλλά χωρίς και τη βοήθεια της ομάδας δεν θα γίνει πράξη η «δέσμευση» του κόσμου.

Ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου πρέπει να είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που η Ομόνοια αγωνίζεται σαν ομαδούλα που προηγείται και κάθεται στην άμυνα για να κρατήσει το σκορ. Τόσα χρόνια μάθαμε την Ομόνοια, ειδικά όταν προηγείται νωρίς να μετατρέπει τους αγώνες σε εφιάλτη για τους αντιπάλους. Δεν νοείται η Ομόνοια να παίζει άμυνα για να κρατάει το σκορ.

Για αυτή την τακτική πληρώσαμε φέτος τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Άντε εκεί όσο δίκαιο κι αν είχαμε είπαμε ότι είχαμε απέναντί μας τον Ερυθρό Αστέρα. Το Σάββατο τι είχαμε απέναντί μας;

Κάπου εδώ είναι που πρέπει να σταματήσει το χάιδεμα του προπονητή μας. Καλός, φιλότιμος, εργατικός αλλά εάν δεν παίξει επιθετικά… τότε οι μέρες του είναι μετρημένες. Εάν ο ίδιος αντιληφθεί έστω και τώρα ποιας ομάδας ηγείται (στο τεχνικό τιμ) όλοι εμείς θα τον στηρίξουμε με τα χίλια. Εάν θέλει να συνεχίσει το ίδιο αγωνιστικό στυλ τότε ας τα μαζεύει όσο είναι ακόμα νωρίς. Είναι λίγο σκληρό και χύμα αλλά είναι η αλήθεια.

Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα το οποίο θα καταδείξει σε μεγάλο βαθμό πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Με τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές δεν θα πάμε μακριά.

Ν.Κ.