Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Η φωνή, το ταλέντο, τα online εισιτήρια και ο Άλβες

Η φωνή, το ταλέντο, τα online εισιτήρια και ο Άλβες

sak_8575


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Κακά τα ψέματα δεν κάναμε και το παιχνίδι της χρονιάς εψές στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Είχα όμως την ευκαιρία να δω παίχτες χωρίς να αγχώνομαι για το αποτέλεσμα (αν και αγχώθηκα 1-2 φορές όταν ήμασταν στο 0-0) και θαύμασα πάρα πολύ 2 παίχτες. Τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη και τον σκόρερ του παιχνιδιού (και MVP κατά την άποψη μου) Αντρέ Άλβες.

Η αλήθεια είναι ότι θαύμασα τον Ανδρέα Παναγιώτου γιατί έπαιζε με τρομερό πάθος και είχε κότσια. Μακάρι να πάει ψηλά και θα πάει αν συνεχίσει. Έκοψε πολλές φορές τον αντίπαλο και μερικές φορές μάλιστα αποτελεσματικότατα ενώ έβγαλε μπροστά και παίχτες. Στα συν είναι επίσης και ο Αντράντε (παρόλο που έκανε μόνο ένα ημίχρονο), ο Χαραλάμπους και ο πάντα κεφάτος Σκέμπρι. Ο Αντρέας Αβραάμ θέλει ακόμα χρόνο αλλά είμαι σίγουρος σύντομα θα μας βοηθήσει και μάλιστα σημαντικά.

Άλλαξα γνώμη εχτές για τον Άλβες. Δηλαδή όχι εχτές. Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ότι είναι ταλέντο τεχνικά φαίνεται. Και αυτό το είδα περισσότερο εχτές που όντως βγάζει πολλές φορές την ομάδα μπροστά. Το είδα και με την ΑΕΛ. Αν γίνει καλύτερος στις αντεπιθέσεις ο Άλβες θα γίνει ο καλύτερος μας παίχτης και ο καλύτερος μας φορ των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν επίσης φορές όπου μπορεί να είναι εκτός παιχνιδιού. Και αυτό πρέπει να το βελτιώσει. Να μπαίνει στις φάσεις χωρίς να φοβάται. Αυτό φυσικά καλυτερεύει με την αυτοπεποίθηση, που φυσικά πρέπει να αποκτήσει. Εγώ προσωπικά πλέον δεν θα ξανααμφισβητήσω τον συγκεκριμένο παίχτη. Εχτές το πίστεψα ότι θα έβαζε τέρμα και τα έβαλε. Θέλει στήριξη και αυτοπεποίθηση ο Άλβες και αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Εξαρτάται φυσικά και από εμάς ως οπαδοί πέραν από άλλους παράγοντες βέβαια. Στηρίξτε τον και θα δούμε πολλά από αυτόν

Πέρα από τα παραπάνω θέλω να θέσω 3 ερωτήματα

1) Ποίος είναι ο οπαδός που φωνάζει από τη Δυτική σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας? Φίλε είσαι συνήθεια πλέον. Συνέχισε να ανεβάζεις τους παίχτες και να βρίζεις τους αντιπάλους. Μακάρι να είχα τη δύναμη της φωνής σου. Ελπίζω να είσαι με τους απέναντι το Σάββατο γιατί θα σε χρειαστούμε.

2) Γιατί στα εισιτήρια online αναγράφεται το ονοματεπώνυμο μας? Είναι προσωπικό δεδομένο και άρα αντισυνταγματικό. Επιπρόσθετα, εάν κάποιος αγοράσει 3 εισιτήρια με το λογαριασμό του και την κάρτα του και στα 3 αναγράφεται το ίδιο όνομα. Ποιος ο σκοπός λοιπόν? Ας το δει κάποιος και να το διορθώσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Εάν στέλνεται υπό τύπο απόδειξης τότε πρέπει να αποστέλλεται διαφορετικό έγγραφο ως απόδειξη πληρωμής και διαφορετικό έγγραφο ως εισιτήριο εισόδου.

3)Παράλληλα, και παρόλο που είμαι δικηγόρος, και δεν το έχω ψάξει για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιέμαι γιατί απαγορεύεται η επαναπώληση εισιτηρίου. Νομικά εάν επαναπωληθεί σε χαμηλότερη τιμή είναι παράνομο αλλά εάν πωληθεί στην ίδια τιμή που αγοράστηκε τότε δε βλέπω κανένα νομικό κώλυμα. Αν για παράδειγμα εγώ αγοράσω εισιτήριο και τελικά δεν τα καταφέρω γιατί να μην μπορώ να το επαναπωλήσω σε άλλο? Ή μήπως μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω από αυτόν που το αγόρασα? Αυτό βέβαια ισχύει περισσότερο για τα online εισιτήρια όπου αναγράφονται οι κανονισμοί στην απόδειξη. Τα δικαιώματα της Ομόνοιας παραβιάζονται μόνο εάν πωληθεί το εισιτήριο στη μαύρη αγορά δηλαδή σε χαμηλότερη τιμή κάτι που παραβιάζει και τα πνευματικά δικαιώματα της Ομόνοιας και αποτελεί δόλο.

Δύναμη και πίστη αδέλφια για μια ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

R. Castle