Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Πικρή αλήθεια

Πικρή αλήθεια

img_8690


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Ακόμα μία απογοήτευση από την ομάδα μας, πάλι έντονος προβληματισμός και ακόμα ένα βράδυ να προσπαθούμε να βρούμε κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Ο προπονητής της ομάδας μας συνεχίζει να μιλά για τύχη η οποία μας γύρισε την πλάτη, ” η Ανόρθωση ήταν πιο τυχερή από εμάς”. Εχουμε κουραστεί να ακούμε ότι λόγω ατυχίας αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη για ακόμα μία φορά, λόγω ατυχίας χάσαμε το παιγνίδι, λόγω ατυχίας χάσαμε τον τίτλο και λόγω τύχης μπήκαν όλες οι άλλες ομάδες σε κάποιο Ευρωπαϊκό όμιλο.

Ξεκινήσαμε ακόμα μία χρονιά απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας και του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές από μικρομεσαίες ομάδες του εξωτερικού ενώ ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ τα τελευταία χρόνια αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας.

Περηφανευόμαστε για τον προπονητή μας ότι στην ΑΕΚ έβγαλε ταλέντα και τον έχουμε στο απυρόβλητο λόγω προϋπολογισμού. Αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί δεν παίρνουν ευκαιρίες τα δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες; Είναι δυνατόν να υπάρχουν χειρότεροι ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες μας από κάποιους ξένους που έχουν φανέλλα βασικού; Ακόμα και τώρα που ο κανονισμός επιτρέπει στον προπονητή να έχει μαζί του στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές πήρε μόνο 18.

Για τα πιο πάνω την απόλυτη ευθύνη φέρει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας. Η πλειοψηφία των μελών του τωρινού διοικητικού συμβουλίου ήταν μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου το οποίο έφερε την ομάδα στο χείλος της καταστροφής. Ακόμα και νέα μέλη του συμβουλίου έχουν βολευτεί στην καρέκλα τους χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα ενώ κατά καιρούς κάνουν και άστοχα σχόλια σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Κύριοι, η μόνη λύση που έχετε προτείνει για την οικονομική σωτηρία της ομάδας μας είναι οι εισφορές από τους αγνούς οπαδούς αυτής της ομάδας. Έχετε επιτέλους κάποια εισήγηση ή κάποιο πλάνο σωτηρίας για την ομάδα μας;

Οδυσσέας Οδυσσέως
Μέλος ΟΜΟΝΟΙΑΣ