Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι διαχειρίσιμο

Το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι διαχειρίσιμο

gm0_0188


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Σας χαιρετώ προβληματισμένοι Ομονοιάτες,

Μετά και την τελευταία κάκιστη εμφάνιση της ομάδας μας με την πολύ μέτρια ανόρθωση των χίλιων προβλημάτων και των όσων ακολούθησαν και ακολουθούν, ίσως είναι καιρός να σκεφτούμε άλλες λύσεις για το σωματείο?
Φαίνεται ότι το οικονομικό πρόβλημα είναι πλέον μη διαχειρίσιμο, τουλάχιστον από τον νυν συμβούλιο αφού δυστυχώς δεν διαθέτει σχεδόν κανένα επιφανή επιχειρηματία ο οποίος να είναι σε θέση να βοηθήσει στο πρόβλημα που ακούει “έλλειψη ρευστότητας”.
Ίσως είναι καιρός όλοι μαζί να προχωρήσουμε σε λύσεις τις οποίες στο παρελθόν θα τις στέλλαμε στο ανάθεμα μόνο και μόνο στο άκουσμα τους?
Ίσως είναι καιρός να ακολουθήσουμε παραδείγματα ομάδων πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς από την δική μας (Fiorentina, ΑΕΚ Αθηνών, Rangers, Dortmund)?

Χωρίς να είμαι ειδικός και σκεφτόμενος αρκετά μετά το παιχνίδι του Σαββάτου σαν ένας απλός αλλά αγνός φίλαθλος ο οποίος αγαπά την ομάδα του κατέληξα σε τρεις προτάσεις στις οποίες ίσως να βρίσκαμε την λύση στο οικονομικό μας πρόβλημα:

1. Πώληση όλων των καλών ποδοσφαιριστών, δημιουργώντας μια ομάδα με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας η οποία απλά θα έχει παρουσία στην πρώτη κατηγορία με πολύ χαμηλό προϋπολογισμέ για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί για να καθαρίζει από τον βραχνά του οικονομικού προβλήματος.
2. Υποβιβασμός της Ομάδας στην τέταρτη κατηγορία – μηδενισμό των χρεών της και επιστροφή στην πρώτη κατηγορία καθαρή από χρέη.
3. Δημιουργία εταιρείας OMONOIA Ποδόσφαιρο LTD όχι με παραλλαγές αλλά όπως λειτουργούν όλες οι εταιρείες ποδοσφαίρου και η διαχείριση της να γίνεται από τον/τους κύριους μετόχους οι οποίοι μπορεί να είναι επιφανείς επιχειρηματίες υποστηριχτές της ομάδας μας.

Υπάρχει και τέταρτη λύση η οποία ακούει στο όνομα συγχώνευση για την οποία δεν πιστεύω να υπάρχει Ομονοιάτης ο οποίος να συμφωνεί αφού η ιστορία θα γράψει ότι η Ομόνοια Λευκωσίας ιδρύθηκε το 1948 και το 2013 συγχωνεύθηκε με τον Άδωνη Ιδαλίου(τυχαίο όνομα) δημιουργώντας μια νέα ομάδα αποκομμένη από το ένδοξο παρελθόν της.

Τα πράγματα στο χάρτη του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν αλλάξει προ πολλού οφείλουμε όλοι μας να το καταλάβουμε και να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας κατά μέρος ιδέες και αντιλήψεις του παρελθόντος στο κάτω κάτω εμένα δεν με ενδιαφέρει αν η Ομάδα μου διοικείτε από επιχειρηματίες ή από απλά μέλη ή
από εξωγήινους . Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ένα Υγιής Ομάδα, οικονομικά δυνατή, διοικητικά σταθερή η οποία να κάνει τον κόσμο της χαρούμενο με την πορεία της και κατ επέκταση με τις επιτυχίες της.

Ίσως είναι ο κατάλληλος καιρός !!!!!

Με εκτίμηση !!!

Κουρασμένο μυαλό Α.Α.