Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη φιλάθλου για το τμήμα μάρκετινγκ και τα προϊόντα της Ομόνοιας

Άποψη φιλάθλου για το τμήμα μάρκετινγκ και τα προϊόντα της Ομόνοιας

 


Τι συμβαίνει με τα προϊόντα της Ομόνοιας κ. Μάριε Θεοδοσίου; Πώς κρίνετε το έργο που επιτελείτε;

Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλά. Απευθύνω μια απλή ερώτηση στον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ της Ομόνοιας Μάριο Θεοδοσίου.

Κύριε Θεοδοσίου, απαντήστε μας τι συμβαίνει με τα προϊόντα της ομάδας μας. Από την ημέρα που αναλάβατε το μάρκετινγκ, αν και σας πλάσαραν ως ένα ειδήμονα στον τομέα σας, τα προϊόντα είναι εξαφανισμένα.

Ποιες ενέργειες έχετε κάνει ως υπεύθυνος του μάρκετινγκ για να διαφυλάξετε το brand του σωματείου; Ποιες ενέργειες κάνατε για να επενδύσει η Ομόνοια στο brand της;

H απάντηση είναι απλή. ΜΗΔΕΝ κάνατε. Αν μπορείτε διαψεύστε με, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα. Δυστυχώς για εσάς κ. Θεοδοσίου, δεν υπάρχουν.

Σε λίγο καιρό συμπληρώνετε ένα χρόνο παρουσίας στο ΔΣ της λαοφιλέστερης ομάδας του τόπου. Πώς εκμεταλλευτήκατε αυτόν τον κόσμο; Τι έργο έχετε να επιδείξετε; Μην μου πείτε για τη συνεργασία με την Consultics.

Προσωπικά ως φίλαθλος της ομάδας, δεν βλέπω την παραμικρή βελτίωση. Μάλλον χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

Ο λόγος που απευθύνομαι ονομαστικά στον κ. Θεοδοσίου είναι απλός. Διότι κύριοι του ΔΣ δεν είστε αόρατοι. Δεν είστε κρυμμένοι πίσω από έναν πρόεδρο. Ο κόσμος σας ψηφίζει και παρακολουθεί το έργο σας.

Και δυστυχώς κ. Θεοδοσίου το δικό σας έργο μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτο. Για να μην πω ότι άρχισε να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα.

Εύχομαι με την παρουσία σας στο μέλλον να με διαψεύσετε. Και τότε θα βγω δημόσια να απολογηθώ.

Νικόλαος Φιλίππου, φίλαθλος Ομόνοιας