Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Το πρωτάθλημα τελειώνει από σήμερα

Άποψη Αναγνώστη: Το πρωτάθλημα τελειώνει από σήμερα

 


Το πρωτάθλημα τελειώνει από σήμερα με τον πιο κάτω «ορισμό» ο οποίος απαντά και στο ερώτημα πως θα αναπληρωνόταν η «απώλεια» Μασιά για τους συμπολίτες, αφού ο συγκεκριμένος διαιτητεύει Τουρνουά στο εξωτερικό (ίσως σαν επιβράβευση για την προσφορά του από το 2014 και μετά πχ: τσάκρα στο Τσίρειο, μη αποβολές παικτών τους και αποβολές αντιπάλων, 2 πέναλτι σε 2 λεπτά κλπ).

Τι να πρωτοπούμε. Ο διαιτητής που εκτός από λίγος είναι και οπαδός Αποέλ άρα θα γέρνει το γήπεδο. Ο Μαμμαρίτης επόπτης Σωτηρίου ή ο Παρατηρητής Τσαγγάρης που είναι από τους πιο φανατικούς Αποελίστες παγκυπρίως.

19:00 Αποέλ – ΑΕΚ
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ιωάννου Αθηνόδωρος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Φυσικά για εμένα τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο πρόεδρος της ΑΕΚ που δέχεται να πετάσσει έτσι τα λεφτά του και να του κλέβουν τους τίτλους, αλλά και οι οπαδοί της ΑΕΚ που ενώ φωνάζουν ότι τους εκλέψαν 2 τίτλους δεν αντίδρανε. Αντίθετα ενώ ξέρουν πως την Διαιτησία την ελέγχει ο Αβέρωφ μέσω του κουμπάρου του κούμα, όχι μόνο δεν έκαναν τίποτε έχει 2 χρόνια αλλά έτρεξαν και τον έβγαλαν και πρώτο κόμμα στην Λάρνακα το Μάη πέρσι για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία του.

Μάριος Αντωνίου