Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Φέτος να μεν μας διχάσουν!

Άποψη: Φέτος να μεν μας διχάσουν!

Καλησπέρα φίλοι του Omonoianews. Εν συνηθίζω να στέλνω κείμενα στες σελίδες μας για δημοσίευση, όμως σήμερα με την διάσκεψη του προπονητή και του προέδρου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις που έκαμα όταν έβλεπα το live σας. Μπορεί να ήταν η ιδέα μου, όμως ένιωσα πως είχε αρκετή διαφορά που άλλες διασκέψεις. Έβλεπες στα μάτια τους πως ήξεραν τι να πουν χωρίς να διχάζουν τον κόσμο όπως παλιά.


Είδα ασπούμε το πρόεδρο να προσπαθεί να είναι πρόεδρος ούλλου του κόσμου και να μεν χωρίζει τους οπαδούς μας στα δύο. Είπε και για τη ΘΥΡΑ 9 καλά λόγια και ότι θα κρατήσει ανοικτό το διάλογο μαζί τους για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είπε κάτι που μας εκφράζει ούλλους πιστέφκω, πως στην ομάδα μας δεν χωρούν άλλα μοιρολόγια. Να αφήσουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και να ενωθούμε για να προστατεύσουμε το Σωματείο μας που όσους το πολεμούν. Άλλες χρονιές που εκάμναμε ανασκόπηση της χρονιάς, ενώ η ομάδα ήταν τόσο μακριά που τους στόχους, επαρουσιάζαν μας το σαν την μεγαλύτερη μας κατάκτηση. Εκάμναμε χαρές μέχρι και για τα προϊόντα μας. Φέτος άκουσα κάτι διαφορετικό που τον πρόεδρο.

Και ο Πάμπος άφησε μου θετική εικόνα και μίλησε ξεκάθαρα πως ο στόχος μας είναι να κάμουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη και πρωταγωνίστρια να κινηγά τους στόχους της. Ούτε εκρύφτηκε πίσω που το δάκτυλο του, εμίλησε για κατακτήσεις τζιε τούτο σημαίνει πολλά για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να το ξέρει και ο ίδιος πως αν κάμει τους παίκτες να σέβονται την φανέλλα που φορούν θα τον κάμουμε και εμείς να νιώσει πόσο σημαντικός είναι.

Εν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά ένιωσα πως κάτι αλλάσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μακάρι να μεν φκω λάθος γιατί επιστέψαμε το και άλλες χρονιές τούτο και στο τέλος εππέσαμε που τα σύννεφα.

Ομως φέτος νομίζω εν η καλλύτερη στιγμή για τον κόσμο να έρτει κοντά στην ομάδα και να την στηρίξει γιατί κάθε χρόνο αυξάνεται ο πόλεμος εναντίων της ομάδας μας. Προσπαθούν να μας μειώσουν, γράφουν απαξιωτικά λόγια για την ιστορία μας και με κάθε ευκαιρία τιμωρούν μας με πρόστιμα και όχι μόνο. Να μεν τους αφήσουμε τούτη τη φορά να μας διχάσουν. Είμαστε ούλλοι ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε ούλλοι ΘΥΡΑ 9, είμαστε ούλλοι ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ