Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Οι ίδιοι που μας έφεραν όλους τους αποτυχημένους.

Αναγνώστης: Οι ίδιοι που μας έφεραν όλους τους αποτυχημένους.

 


Εκουραστήκαμε να ελπίζουμε σε θαύματα. Κάθε χρόνο βλέπουμε την ομάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Είπαμε πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Θέλουμε εκσυγχρονισμό και επαγγελματίες. Με τον τρόπο που μας διοικούν οι ανίκανοι τόσα χρόνια δεν πρόκειται να πάμε μπροστά.

Έχει ένα μήνα ακούω με προσοχή τα νέα για την πρόταση του επενδυτή και θεωρούσα ως πρόσφατα πως είναι η καλύτερη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελευταίο διάστημα όμως, με αυτά που γίνονται ξυπνά ο εφιάλτης για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Οι ίδιες κινήσεις σε επανάληψη.

Ανακύκλωση ονομάτων, ανακοινώσεις και φωτογραφίες μαζί με παλαίμαχους, δηλώσεις στα ραδιόφωνα για ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα πολλά. Μάλιστα. Απόν ανατρέπεται ο κόσμος εν δικός του. Άδικα πιστέψαμε πως η ομάδα μας θα προχωρήσει μακριά που τον έλεγχο των κομματικών.

Τα όσα γίνονται τελευταίες ημέρες δείχνουν πως τον συνδυασμό Λώρη Κυριάκου τον κατεβάζουν οι ίδιοι που μας έφεραν όλους τους αποτυχημένους. Που μας έκαμαν να κλαίμε για τα χάλια της ομάδας. Από Μιλτίδες μέχρι Μυλωνάες, μέχρι Σεραφείμ και Τζιωνίες. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας. Εν έτσι που θα γλυτώσουμε που τους βαλτούς και τους διορισμένους; Εκάμετε μας με τα χάπια και ακόμα έχετε το θράσσος να ζητάτε την ψήφο μας.

ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΜΑΣ

Α.Σ