Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πανηγυρίζουν τες ήττες για να φέρουν εταιρία

Αναγνώστης: Πανηγυρίζουν τες ήττες για να φέρουν εταιρία

 


Γεια σας κοπέλια,
Δεν ξέρω ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από το γκρούπ «We help Omonoia» αλλά εκαταντήσαν γελοίοι. Πως είναι δυνατόν κύριοι να παρακαλούν ορισμένοι να τες τρώμεν που τον κάθε τυχάρπαστον για να μας πρίζουν μες τα γκρούπ ότι πρέπει να γίνουμεν εταιρία; Πανηγυρίζουν τες ήττες για να φέρουν εταιρία με το ζόρι.

Μα ποιοι εν τούτοι σιόρ που χωρίς να μας δείξουν κανένα πλάνο, επειδή κάποιος εβρέθηκε τζιε θέλει να μας γοράσει επιμένουν πως έν έσιει άλλην λύσην; Εν έτσι που να φκει η ΟΜΟΝΟΙΑ που τον καταστροφικό κύκλο; Εν έτσι που να γίνουμε ξανά ομάδα πρωταθλητισμού; Με το να μας γοράσει ο κάθε λεφτάς;

Εκαταντήσαμε, κάθε εφτομάδαν να θωρούμεν να καπαρτίζουν για τες ήττες μας τζιε να το λαλούν λες τζιε αν γίνουμε εταιρία εν να αλλάξουν ούλλα ξαφνικά; Ποιον εν το πλάνο τουντου Παπασταύρου σιόρ; Τι μας έδειξεν πως θέλει να κάμει;

Εν ακούσαμεν ούτε αν θα φέρει τεχνικό διευθυντή; Ούτε πως θα στηθεί η ομάδα. Ούτε πως θα φέρνουμε τους παίκτες ακούσαμεν. Ούτε για την λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα μόνα που ακούσαμε, εν κάτι αερολογίες ότι θα πληρώνει τα χρέη. Αλλά όπως αποδείκτηκε που τες παρουσιάσεις, ούτε οι ίδιοι που τον φέρνουν εν είχαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις του κόσμου. Ήμουν Λεμεσό, τζιε αφήκαν πίσω 10 ερωτήσεις αναπάντητες.

Έγινε ο κάθε ένας μες τα γκρουπ να θέλει εταιρίες; Κανεί σιόρ μαζί σας. Να φύουν οι αχάπαροι που μας διοικούν τόσα χρόνια εν σας ακούσαμε να λέτε. Τζιε επιμένετε να μπουν οι ίδιοι πάλε, τζιε νομίζεται πως με την εταιρία εν να πιάμε Τσάμπιονς Λίγνκ. Έλεος.

Ένας αγανακτισμένος.