Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη: 1948-2018 70 χρόνια μετά ας γίνει η αρχή

Άποψη αναγνώστη: 1948-2018 70 χρόνια μετά ας γίνει η αρχή


Τέλος τα ψέματα.. Περάσαμε ίσως το πιό ιστορικό καλοκαίρι μετά το καλοκαίρι του 1948. Φτάσαμε στο γκρεμό πέσαμε στον πάτο μάλιστα  αλλά επιζήσαμε. Τσακωθήκαμε διασπαστήκαμε(οσο και αν μερικοί εθελοτυφλούν) είτε λίγο ειτε πολύ αλλα είμαστε εδώ!

Το Σάββατο ξεκινά ενας δρόμος γεμάτος εμπόδια δυσκολίες και πολλά άλλα! Όποιος νομίζει οτι φέτος θα πάρουμε και το Champions League είναι βαθύτατα γελασμένος, όπως είπα πριν φτάσαμε στον πάτο και για να φτάσουμε τους άλλους που είναι στην κορυφή χρειάζεται αντοχή,ωριμότητα και υπομονή! Ακούσαμε την τελευταιά λέξη άπειρες φορές άλλα αυτή την φορά ίσως να ειναί η μόνη φορα που η υπομονή θα αξίζει τον κόπο!

Για να φτάσεις στην κορυφή  να ξεπεράσεις τον 4ο μετα τον 3ο και μετα τον 2ο! Οσο και αν μας ακούγεται περίεργο αποελ,ΑΕΚ και Απόλλων είναι σκαλιά ανώτεροι αυτή την στιγμή γιατί έκαναν αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα(πλην του αποελ φυσικα που είναι εκεί για άλλους λόγους) δουλεία και πίστωση χρόνου! Να σας θυμίσω οτι και τον Κίρζη οι απολλωνίστες τον έβριζαν πριν κάποια χρόνια τώρα τον έχουν θεό τους. Άποψη μου είναι οτι θα χρειαστούμε 3 με 4 χρόνια αν γίνει σωστή δουλειά μάλιστα για να επιστρέψουμε εκεί που είμασταν πριν κάποια χρόνια.

Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι 70 χρόνια μετά την ίδρυση του Α.Σ.Ο.Λ θα γίνει η αρχή να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε. Γιατί τούτος ο ΛΑΟΣ μόνο χαρές αξίζει! ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ 1948!!

Σ.Ε