Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Ο δρόμος για την επιστροφή είναι ΕΝΑΣ

Άποψη Αναγνώστη: Ο δρόμος για την επιστροφή είναι ΕΝΑΣ


Είμαι ένας φοιτητής στα 22. Βλέποντας εδώ και καιρό την πορεία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα χθες βράδυ με τον Ολυμπιακό ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω την άποψη μου. Οι τακτικές του να μην θέτουμε στόχους και να είναι όλα ρευστά δεν λέει. Πείτε μου μια εταιρία που δεν βάζει στόχους , πως μπορείς να έχεις απαιτήσεις μετά, αφού ρε φίλε δεν μου έβαλες στόχο; με πληρώνεις είμαι εδώ γιατί να προσπαθήσω για το καλύτερο αφού και με την 4η, 5η, 6η, 7η θέση μια χαρά θα είμαι και τον μισθό μου θα πάρω αφού ξέρω ότι δεν με πιέζει η διεύθυνση ούτε θα έχω επιπτώσεις….

Πρώτα από όλα όπως ο ΠΑΟΚ βγες και πες πάμε για πρωτάθλημα και απαίτησε το από όλους στην ομάδα και οποίος δεν θέλει να μην γίνετε μεταγραφή στην ομάδα. Θέλεις κύριε να έρθεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ θα κάνουμε πρωταθλητισμό αν θες έρχεσαι αν δεν θες σπίτι σου. ( Οι εταιρίες του Παπασταύρου δουλεύουν χωρίς Στόχους;; Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο ..)Να νιώθουν υγιή πίεση οι παίχτες είναι εδώ και απαιτούμε το κάτι παραπάνω. Μετά πάμε στην καταπολέμηση του συστήματος. Χθες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν άφησαν τον Μαρινάκη να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλέσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να γίνει ότι είχαν προσχεδιασμένο.

Μπείτε μπροστά προφυλάξτε την ομάδα να το νιώθουν όλοι αυτό ότι σκοτώνουμε για την ομάδα μας αν την πειράξετε. ( Κόψετε τον αέρα του μεγάλου ηγέτη του αποερλ που δεν διστάζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βγει η ομάδα του Champions League και παίρνει τα εκατομμύρια από το ΤΣουλου) Έτσι πάταξε χθες τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ οι παίχτες Έβγαλαν ψυχή και πάθος γιατί το νιώθουν πρώτα από την διοίκηση τους. Βρείτε λύσεις με τον κόσμο πρέπει να επιστρέψει η θύρα 9. Δεν ανέχομαι να λέει ο Παπασταύρου ότι αν θέλει η θύρα 9 να έρθει θα έρθει; Έλεος έλεος έλεος ! Βρείτε λύσεις χθες αν και πιστεύω ότι εσκεμμένα έχετε πάρει την απόφαση εδώ και χρόνια να κλείσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ μας….