Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Καμπανάκι-κροτίδα

Καμπανάκι-κροτίδα

kaz-kosmos-apoel205


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προειδοποιεί όλους τους φίλους της ομάδας, χωρίς καμία εξαίρεση, να σταματήσουν τη μεταφορά επικινδύνων αντικειμένων στα γήπεδα γιατί κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Στο αιώνιο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας, το σωματείο μας τιμωρήθηκε με κλείσιμο της βόρειας και πρόστιμο, ενώ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ καλείται να πληρώσει πρόστιμο. Πρέπει να χτυπήσει σαν καμπανάκι(κροτίδα) στα αυτιά μας αυτό…

Όλοι θέλουμε το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Πρέπει όμως να αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας γιατί εάν συνεχιστεί το ίδιο βιολί με τις κροτίδες που ρίχνονται από την κερκίδα, αλλά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο ίσως στοιχίσουν στο σωματείο μας χιλιάδες ευρώ που σίγουρα δεν περισσεύουν. Επίσης κανείς μας δεν θέλει να μην μπορεί να πάει στο γήπεδο, αφού όλοι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για να πάμε γήπεδο να δούμε την τριφυλλάρα.

Τις περισσότερες φορές τα πυρά του κόσμου πηγαίνουν προς τους οργανωμένους όταν ακούγεται ότι η ομάδα δέχθηκε πρόστιμο όμως αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι μόνο από το βόρειο πέταλο, που κάθονται οι οργανωμένοι, που πέφτουν αντικείμενα αλλά από όλες τις κερκίδες, ενώ ακόμη και αν πέσει αντικείμενο από τη βόρεια δεν σημαίνει ότι το έριξε κάποιο μέλος της ΘΥΡΑ 9. Χωρίς να κάνω το δικηγόρο της “9”, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που η ΘΥΡΑ 9 έκανε αποχή, το σωματείο μας τιμωρήθηκε για μεταφορά και πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων(κροτίδες).

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είναι σε δύο πράγματα, πρώτον κατηγορίες δεν πρέπει να ρίχνονται προς κανένα, ούτε στη ΘΥΡΑ 9, ούτε σε αυτούς που κάθονται πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων ή τη φυσούνα, ούτε στον οποιοδήποτε. Δεύτερο και πιο σημαντικό όμως, αυτοί που πηγαίνουν γήπεδο και ρίχνουν αντικείμενα και ειδικά κροτίδες, ας συγκρατήσουν τους εαυτούς τους γιατί κάνουν κακό στο σωματείο αλλά και σε όλους μας που δεν θέλουμε να βλέπουμε κλειστές κερκίδες.