Home SPORTS NEWS Δεν το πίστεψε ο Αστέρας!

Δεν το πίστεψε ο Αστέρας!

215521


Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, στάθηκε άτυχη στην εκκίνηση του αγώνα με την Σπάρτα, αφού είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό σε σουτ του Φερνάντες, αλλά στη συνέχεια ήταν πολύ διστακτική και νωθρή επιθετικά για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι. Ο Μπράμπετς με κεφαλιά από κόρνερ στο 33’ σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, σπουδαία εμφάνιση από τον Θεοδωρόπουλο.

Η βαθμολογία στον 11ο όμιλο:

Σάλκε 9 11-3
Σπάρτα Πράγας 9 7-4
Αστέρας Τρίπολης 4 4-8
Αποέλ 3 2-9

Επόμενη αγωνιστική (τελευταία):

Αστέρας Τρίπολης – Σάλκε

Αποέλ – Σπάρτα Πράγας
Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε καλή εκκίνηση στο ματς και ήταν ο πρώτος που απείλησε στο παιχνίδι με τον Φερνάντες που μπήκε κεφάτος, να πιάνει ένα αριστερό σουτ μετά από σέντρα του Φούντα και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ιγκλέσιας κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Άμεσα η Σπάρτα βγήκε μπροστά και απάντησε με τον Θεοδωρόπουλο, να αποκρούει σε τετ-α-τετ με τον Φάται, μετά από γύρισμα του Χιμπς.

Ο γκολκίπερ του Αστέρα, πραγματοποίησε δύο ακόμα σπουδαίες επεμβάσεις στο 16’ και στο 22’ σε ισάριθμα σουτ του Ντότσκαλ. Όσο περνούσε η ώρα οι Τσέχοι άρχισαν ν’ ανεβάζουν την πίεση, ειδικά από την αριστερή πλευρά του Αστέρα και τελικά από μία στημένη φάση, κατόρθωσαν ν’ ανοίξουν το σκορ. Ο Ντότσκαλ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπράμπετς νίκησε στον αέρα τον Κουρμπέλη και άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας αναγκάστηκε να βγει μπροστά κι έτσι οι Τσέχοι άρχισαν να βρίσκουν περισσότερους χώρους. Ο Λαφάτα, βρήκε με ωραία πάσα τον Φάται, που πριν προλάβει να «εκτελέσει» τον Θεοδωρόπουλο, δέχθηκε το stop από τον Ζησόπουλο κι έτσι γλίτωσε από μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Αστέρας προσπάθησε να δραστηριοποιηθεί περισσότερο στο πρώτο πεντάλεπτο, με κάποιες από τον Φερνάντες, μια κεφαλιά του Σανκαρέ, αλλά κι ένα μακρινό σουτ του Φούντα δίχως αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός πως η Σπάρτα έδινε χώρο, ο Αστέρας δυσκολευόταν να δημιουργήσει. Οι Τσέχοι που ξέρουν ν’ αξιοποιούν άριστα τους κενούς χώρους, έφτιαξαν μια ακόμα καλή στιγμή με την σέντρα του Μαρέτσεκ και την κεφαλιά του Λαφάτα που εξουδετέρωσε ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 62’ ο Λαφάτα δεν πρόλαβε την παράλληλη σέντρα του Φατάι.

Ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει περισσότερο απειλητικός, αλλά οι Μάσα στο 68’ και Γιάννου στο 72’ από θέση μέσα αριστερά, έκαναν άσχημα τελειώματα και δεν μπόρεσαν να ξαναβάλουν στο παιχνίδι την ελληνική ομάδα. Στο 82’ ο Κρέιτσι, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Αστέρας δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, με το σε βάρος του 1-0, να σφραγίζει τον αποκλεισμό του.

http://www.dailymotion.com/video/x3fohri_jakub-brabec-goal-sparta-prague-1-0-asteras-tripolis-26-11-2015_sport

πηγη: sport-fm.gr