Home SPORTS NEWS Η αποκάλυψη του Ρουμενίγκε για το μέλλον του Γουαρδιόλα

Η αποκάλυψη του Ρουμενίγκε για το μέλλον του Γουαρδιόλα

guard


Το συμβόλαιο του Πεπ Γουαρδιόλα με τη Μπάγερν λήγει στα τέλη Ιουνίου και όσο δεν δίνει τα χέρια με τους Βαυαρούς για επέκταση της συνεργασίας τους, τόσο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί το νέο προορισμό της προπονητικής του καριέρας.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Γερμανίας πιέζουν τη διοίκηση να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να “δέσει” για μερικά χρόνια ακόμα τον 44χρονο τεχνικό, με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε από την πλευρά του να τους στέλνει μήνυμα πως δεν πρέπει να ανησυχούν, είτε μείνει είτε… φύγει ο Καταλανός!

“Έχουμε πει πως θα παρθεί απόφαση μέσα στο 2015. Ξέρω πως είναι αργά, κοντά στα Χριστούγεννα. Μετά το ματς με το Αννόβερο στις 19 Δεκεμβρίου (σ.σ, είναι τελευταίο για τη Μπάγερν πριν τη διακοπή της Bundesliga, η οποία θα επαναρχίσει στις 22 Ιανουαρίου) θα γίνουν οι συζητήσεις και τότε θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα”, δήλωσε αρχικά στο “Spiegel” ο πρόεδρος της Μπάγερν, και συνέχισε:

“Οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που κάποια στιγμή δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί. Αυτό είναι φυσιολογικό. Παίκτες έρχονται και φεύγουν και το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές.

Είμαι ήρεμος. Εάν φύγει ο Γουαρδιόλα, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε στη θέση του κάποιον εξαιρετικό τεχνικό. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε και να δούμε. Δεν νομίζω ότι ο Γουαρδιόλα έχει καθυστερήσει την υπόθεση.

Και οι δύο πλευρές διαχειρίζονται σωστά και με αμοιβαίο σεβασμό το όλο ζήτημα”.

Πηγή: Sport24.gr