Home SPORTS NEWS Ρεκόρ ο Βάρντι, αποθέωση ο Φαν Νίστελροϊ!

Ρεκόρ ο Βάρντι, αποθέωση ο Φαν Νίστελροϊ!

download


Ο 28χρονος επιθετικός της Λέστερ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 11 σερί ματς στην Premier League! Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε να καταρρίψει το ρεκόρ απέναντι στην ομάδα του προηγούμενου κατόχου, την Μάντσεστερ Γιυνάιτεντ! Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, φορώντας τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων» κατάφερε από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο του 2003 να σκοράρει σε 10 σερί ματς, τα οποία «έπιασαν» δύο αγωνιστικές σεζόν.

Ωστόσο, το ρεκόρ του πλεόν ανήκει στο παρελθόν! Ο Βάρντι ξεκίνησε ισοφαρίζοντας την Μπόρνμουθ στις 29 Αυγούστου και δεν ξανακοίταξε πίσω! Σκόραρε με Άστον Βίλα, Στόουκ, Άρσεναλ, Νόριτς, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ, για να ισοφαρίζει τον Ολλανδό απέναντι στη Νιούκαστλ.

Στο ζόρικο ματς με τη Γιουνάιτεντ κάνοντας τρομερή κούρσα, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Φουχς και έστειλε ξανά τη μπάλα στο πλεκτό. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του Φαν Χάαλ από ανοιχτό παιχνίδι σε πάνω από 14 ώρες ποδοσφαίρου σε όλες τις διοργανώσεις!

12291933_1026465094043491_4660645470909482300_o

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στα social media έγινε χαμός, με την ομάδα του αλλά και την επίσημη Premier League να τον αποθεώνουν! Το ίδιο όμως έκανε και ο ίδιος ο Φαν Νίστλεροϊ, που έγραψε στο twitter του: «Συγχαρητήρια Βάρντι. Είσαι το νούμερο 1 τώρα και το αξίζεις».

Όλα αυτά από ένα παιδί που στα 25 του έπαιζε μπάλα στη… Φλίτγουντ Τάουν, ενώ παλιότερα αναγκάστηκε να αγωνιστεί για ένα χρόνο με «βραχιολάκι» στο πόδι, προκειμένου η αστυνομία να τον παρακολουθεί. Που δούλευε παράλληλα σε εργοστάσιο.

Leicester City 1-0 Manchester United # VardyExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, November 28, 2015

πηγη: gazzetta.gr