Home SPORTS NEWS Τρομερό «κράξιμο» Ρίτσαρντς στους συμπαίκτες του!

Τρομερό «κράξιμο» Ρίτσαρντς στους συμπαίκτες του!


Πολύ σκληρά λόγια που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και τριγμούς στο εσωτερικό της Άστον Βίλα, είπε ο Μίκα Ρίτσαρντς, κατηγορώντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες του για μη ανάληψη των ευθυνών τους, ενώ τόνισε πως ορισμένοι σκέφτονται την επόμενη ομάδα τους σε περίπτωση που ο σύλλογος υποβιβαστεί!

Ο αρχηγός της Βίλα, εξαπέλυσε «πυρά» με σκοπό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, δηλώνοντας πως δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τη νοοτροπία των συμπαικτών του και ορισμένες από τις αιτίες που έχουν αφήσει την ομάδα στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς.

«Είμαστε… εύκολη ομάδα για ν’ αντιμετωπίσει κανείς. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά είμαστε… εύκολος αντίπαλος αυτή τη στιγμή. Τα λέω και δεν θα κρυφτώ ούτε θα κρύψω κάτι! Δεν θα πω ότι κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αλλά φαίνεται πιο εύκολο να τις ρίξει ο ένας στον άλλον και να μην κάνει κανείς το κάτι παραπάνω προκειμένου να δώσει το κάτι επιπλέον.

Είμαστε καλοί με τη μπάλα στα πόδια, αλλά όταν αμυνόμαστε, έχουμε θέμα… Είμαστε εύκολη λεία για κάποια ομάδα με καλή επίθεση. Δεν έχουμε τη νοοτροπία ώστε να μην χάνουμε τα παιχνίδια, να παλεύουμε κόντρα στις δυσκολίες. Υπάρχουν ορισμένοι που σκέφτονται από τώρα τη μεταγραφή τους σε περίπτωση που η Άστον Βίλα πέσει κατηγορία» ήταν οι τρομερές δηλώσεις του Μίκα Ρίτσαρντς στην «Telegraph»

Πηγή: England365.gr