Home SPORTS NEWS Τσακώθηκε και με τον Μουρίνιο ο Ντιέγκο Κόστα

Τσακώθηκε και με τον Μουρίνιο ο Ντιέγκο Κόστα

costa2


Πλέον τα νεύρα του Ντιέγκο Κόστα δεν περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο καθώς στην ανάπαυλα της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ισπανός τσακώθηκε με τον Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο ο Ζοζέ Μουρίνιο κατηγόρησε τον Ντιέγκο Κόστα πως δεν έτρεξε για να βοηθήσει σε μια επίθεση που ξεκίνησε ο Εντέν Αζάρ. Κατά την αποχώρηση της ομάδας προς τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα είχαν έναν έντονο διάλογο αλλά σύμφωνα με τον “Special One” τα “βρήκαν”.

Μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου ρωτήθηκε για το συμβάν και απάντησε: “Ήθελα να κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση και δεν την έκανε. Ήμουν απογοητευμένος και αντέδρασα. Αντέδρασε και αυτός. Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μερικά φιλιά και μερικές αγκαλιές και όλα καλά”.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρόμοιο συμβάν έλαβε χώρα και στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Νόριτς στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Ο Μουρίνιο κατηγόρησε τον Ισπανό επιθετικό πως δεν έκανε κίνηση στη μικρή περιοχή και αυτό εκνεύρισε τον Κόστα ο οποίος έτρεξε πίσω από τον Πορτογάλο στη φυσούνα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

 

 

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο από το 1:50 και μετά

Πηγή: Sport24.gr