Home SPORTS NEWS Μπουφόν: “Χρειαζόμαστε 11 Φέντερερ”!

Μπουφόν: “Χρειαζόμαστε 11 Φέντερερ”!

BUFFON1


Η Γιουβέντους ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για το σούπερ ντέρμπι με τη Νάπολι και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν φρόντισε να στείλει ιδιαίτερο μήνυμα στους συμπαίκτες του ενόψει του αγώνα του Σαββάοτυ (13/2), ζητώντας τους να πάρουν έμπνευση από τον Ρότζερ Φέντερερ.

“Η τωρινή Γιούβε, του Αλέγκρι, έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα και χαρακτήρα σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες της Γιουβέντους στις οποίες έχω αγωνιστεί. Εκείνη του Καπέλο ήταν η πιο δυνατή ομάδα, ενώ πιο θεαματική ήταν με τον Λίπι.

Το τένις με γοητεύει: όχι μόνο ως άθλημα αλλά και ως παράδειγμα για την αγωνιστική μου δραστηριότητα. Είμαι οπαδός του Φέντερερ. Μιλάμε συχνά και με ενθουσιάζει η πνευματική του δύναμη. Θα πρέπει να την έχουμε πάντα. Για το ματς με τη Νάπολι το Σάββατο έχουμε ανάγκη από 11 Φέντερερ”, τόνισε ο 38χρονος πορτιέρε με συνέντευξή του στην ισπανική ιστοσελίδα “ABC”, για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

“Από ψυχολογική άποψη το τένις είναι το πιο σκληρό άθλημα. Εάν νικήσεις, τα εύσημα πηγαίνουν σε εσένα, όμως αν χάσεις δεν έχεις την παραμικρή πιθανότητα να βρεις άλλοθι και να φορτώσεις σε άλλους τις ευθύνες σου. Η αρχηγία μου; Ένας καλός ηγέτης πρέπει να επεμβαίνει μόνο όταν είναι απαραίτητο, διαφορετικά γίνεται κουραστικός και χάνει την αξιοπιστία του…”

Η ατάκα του Μπουφόν “Η Γιουβέντους πρέπει να έχει 11 Φέντερερ” φιλοξενεταί στο σημερινό πρωτοσέλιδο της “Tuttosport”
Πηγή: Sport24.gr