Home SPORTS NEWS Διαμαρτυρία και αποχώρηση των φίλων της Λίβερπουλ

Διαμαρτυρία και αποχώρηση των φίλων της Λίβερπουλ

CaiikdIWAAEQCNw.jpg+large


Στο 77ο λεπτό του αγώνα με τη Σάντερλαντ, μεγάλη μερίδα φίλων της Λίβερπουλ αποχώρησε από το Άνφιλντ και ο λόγος ήταν ότι με αυτό τον τρόπο αντιδρούν στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων. Τουλάχιστον δεν είδαν το 2-0 να γίνεται 2-2 (VIDEO+PHOTOS).

Το είχαν προαναγγείλει και το έκαναν πράξη. Μεγάλη μερίδα φίλων της Λίβερπουλ αποχώρησε από το Άνφιλντ στο 77ο λεπτό του αγώνα με την Σάντερλαντ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων.

Εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν 2-0 για τους ρεντς και τουλάχιστον δεν είδαν την ομάδα τους να δέχεται την ψυχρολουσία και να ισοφαρίζεται σε 2-2. Η αστάθεια της Λίβερπουλ συνεχίζεται και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πολλή δουλειά μπροστά του μέχρι να φτιάξει το σύνολο που ονειρεύεται.

Από την άλλη, ο κόσμος βλέπει ότι για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα θα πρέπει να ξοδεύει μια περιουσία και αντέδρασε στις αυξημένες τιμές που αποφάσισε η διοίκηση. Μένει να δούμε αν οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν και αν θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης από την ηγεσία.

CaikzdbWcAEa7JD

sport-fm.gr