Home SPORTS NEWS Η αλήθεια για την “παρεξηγημένη” φωτογραφία του Πικέ με τον Ιμπραχίμοβιτς

Η αλήθεια για την “παρεξηγημένη” φωτογραφία του Πικέ με τον Ιμπραχίμοβιτς

pique_zlatan


Πριν από λίγα χρόνια, τη σεζόν που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μία φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Ζεράρ Πικέ είχε γίνει αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων και μεγάλης συζήτησης.

Ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τους δύο ποδοσφαιριστές σε μία… υποτιθέμενη ρομαντική στιγμή. Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται ο ανδρισμός των δύο ανδρών.

Ο αμυντικός των “μπλαουγκράνα” παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και δίνοντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

“Είχε μόλις δημοσιεύσει την αυτοβιογραφία μου και είχε έρθει να μου δώσει συγχαρητήρια. Είμαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα εξωστρεφής, με αποτέλεσμα ο φωτογράφος να βγάλει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ήταν μέσα στο προπονητικό κέντρο, επομένως δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος παπαράτσι. Δεν πίστευα πως θα πάρει τέτοια διάσταση το ζήτημα. Δεν μπορώ να πω πως η αντίδραση με εξέπληξε. Ήμασταν μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με μόλις λίγες αγωνιστικές να απομένουν, επομένως ο Τύπος βρήκε αφορμή να μας ‘χτυπήσει’. Παρόλα αυτά, κερδίσαμε τον τίτλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Contra.gr