Home SPORTS NEWS Κασάνο: “Φαγητό, σεξ και ποδόσφαιρο: η τέλεια ζωή”

Κασάνο: “Φαγητό, σεξ και ποδόσφαιρο: η τέλεια ζωή”

cassano


Ο Αντόνιο Κασάνο παραδέχτηκε ότι μόνο.. αθλητική ζωή δεν έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του ενώ αποκάλυψε τα τρία πράγματα που πρέπει να απολαμβάνει ένας άνθρωπος για να έχει την ιδανική ζωή.

“Θυμάμαι όταν ο Μπροντσέτι με κάλεσε, λέγοντάς μου ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πήγαινα στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τον ρώτησα για ποια ομάδα μιλούσε και μου απάντησε ότι διαπραγματευόταν με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν τον πίστεψα και τον έστειλα στο… διάολο, έπειτα μου έδωσε το τηλέφωνο και μίλησα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Δυστυχώς τα πράγματα πήγαν άσχημα επειδή επέλεξα την διασκέδαση από την καριέρα και επειδή σε εκείνη την ομάδα έπαιζαν οι καλύτεροι στον κόσμο, οι “Galacticos”.

Όταν μάλιστα έφτασα στην ομάδα ζύγιζα 93 κιλά, 10 περισσότερα από το βάρος που έπρεπε να έχω”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κασάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα “As”, μιλώντας για την περίοδο που πήρε μεταγραφή από τη Ρόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να συνεχίσει:

“Στην ηλικία των 20 ετών έχεις μία τέτοια δύναμη για να κάνεις σεξ όλες τις ημέρες, πιστεύω ότι μαζί με την τροφή και το ποδόσφαιρο εκπροσωπεί την ιδανική τριπλέτα για μία τέλεια ζωή. Εγώ δεν ήμουν ποτέ όμορφος και αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής καμία δεν θα με κοίταζε, ούτε καν η μητέρα μου.

Όταν φορούσα όμως τη φανέλα της Ρεάλ είχε αποτελέσματα… Το πάθος για τις γυναίκες το είχα πάντα, όταν έφτασα στη Μαδρίτη ήμουν δεσμευμένος αλλά μετά από έναν μήνα εκεί, άλλαξαν τα πάντα. Ο Μπέκαμ; Όλες οι κοπέλες ήθελαν να τον γνωρίσουν αλλά δεν ήταν εύκολο καθώς ήταν παντρεμένος και είχε ήδη έναν γιο”.

Στην ίδια συνέντευξη ο “Fantantonio” αναφέρθηκε και στις ομάδες που έχουν μπει μέσα στην καρδιά του, λέγοντας: “Είναι τρεις, η Σαμπντόρια που παίζω τώρα, η Ίντερ που είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί και η Πάρμα, με την οποία έζησα όλες τις διοικητικές περιπέτειες που την οδήγησαν στη χρεοκοπία και στον υποβιβασμό στη Serie D”.

 

Πηγή: Sport24.gr