Home SPORTS NEWS Νίκη των οπαδών της Λίβερπουλ για τα εισιτήρια

Νίκη των οπαδών της Λίβερπουλ για τα εισιτήρια

Liverpool


“Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα χωρίς τους φιλάθλους”, το κατάλαβαν αυτό στην διοίκηση της Λίβερπουλ, έστω και αργά, έτσι ανακοίνωσαν πως οι τιμές των εισιτηρίων “παγώνουν” μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Η “Fenway Sports Group”, η εταιρία στην οποία ανήκουν οι “κόκκινοι”, είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων για την χρονιά 2016-2017, με το ακριβότερο εισιτήριο να πηγαίνει από τις 59 λίρες στις 77 και το διαρκείας από τις 869 στις 1000 λίρες.

Λόγω των 77 λιρών του εισιτηρίου, στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σάντερλαντ στο “Άνφιλντ” το περασμένο Σάββατο, τουλάχιστον 10.000 οπαδοί αποχώρησαν από τις εξέδρες, επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης και παραδέχτηκε την λάθος πολιτική της, γνωστοποιώντας πως οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες τη νέα σεζόν.

 

Principal Owner John W Henry, Chairman Tom Werner and President Mike Gordon have tonight issued the following message to Liverpool supporters…

Posted by Liverpool FC on Wednesday, 10 February 2016

Πηγή: Sport24.gr