Home SPORTS NEWS Σε καλή βραδιά η Ρεάλ, 4-0 τη Σεβίλλη

Σε καλή βραδιά η Ρεάλ, 4-0 τη Σεβίλλη

benzema


Τη μία απουσίαζε ο Μπέιλ. Την άλλη ο Μπενζεμά. Αυτή τη φορά όμως ο Κριστιάνο είχε και τους δύο μαζί του στην επίθεση και αυτό ήταν αρκετό, ώστε να κάνει την ξεκάθαρη διαφορά υπέρ της Ρεάλ στο ματς με τη Σεβίλλη. ΤΟ BBC βρήκε μαζί δίχτυα έπειτα από αρκετό καιρό και οι Μαδριλένοι πήραν (4-0) ένα τρελό ματς που θα μπορούσε να έχει τα διπλάσια και βάλε γκολ. Γενικότερα η Βασίλισσα έπιασε εξαιρετική απόδοση, αλλά το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχε βαθμολογικό νόημα, καθώς στο -10 από την κορυφή ουσιαστικά δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν τρελό. Εκτός από τα γκολ, είχε δύο που λανθασμένα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, από ένα χαμένο πέναλτι για κάθε ομάδα και τρία ακόμα δοκάρια. Αρχικά πρώτη το σίδερο (οριζόντιο) σημάδεψε η Σεβίλλη με τη σέντρα σουτ του Τρεμουλινάς (3’), στην οποία έβαλε το χεράκι του και ο εκπληκτικός Κέιλορ Νάβας, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό. Τρία λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 1-0. Ο Μπέιλ έκανε τη σέντρα και ο Μπενζεμά με μονοκόμματο… σεντερφορίσιο άνοιξε το σκορ, για να βρεθεί στα 107 γκολ και την 5η θέση των ξένων σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ.

Στο 16’ είχε δοκάρι ο Μπέιλ και στο αμέσως επόμενο λεπτό του ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικότατο γκολ. Στο 25’ η Σεβίλλη θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε το πέναλτι του Γκαμεϊρό (τράβηγμα Βαράν σε Ραμί). Ετσι σταμάτησε το σερί του Γάλλου επιθετικού με 7 στα 7 εύστοχα, πιάνοντας εκείνος το τρίτο φετινό του (σ.σ.: έχει νικηθεί μόλις στα επτά από τα 15 που του έχουν εκτελέσει συνολικά στην Ισπανία). Στην επανάληψη η Ρεάλ ήταν ακόμα καλύτερη. Στο 57’ ήταν η σειρά της να πάρει πέναλτι (σ.σ.: τραβηγμένο σε πέσιμο του Μόντριτς, καθώς μάλλον δεν τον βρίσκει ο Ρέγιες) και η σειρά του Κριστιάνο να το χάσει, σημαδεύοντας πολύ άστοχα πάνω από το δοκάρι (3ο χαμένο του για φέτος).

Κανέα οφσάιντ στο γκολ του Μπέιλ

Στο 60’ και πάλι ο Μπέιλ είχε δοκάρι με κεφαλιά και στο 61’ κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Γκαμεϊρό, ο οποίος καλυπτόταν. Και αφού δεν δέχτηκαν την ισοφάριση οι Μαδριλένοι, έβαλαν εκείνοι ακόμα τρία. Ο Ντανίλο έκανε την ωραία παράλληλη (64΄) και εξ επαφής, πέφτοντας, ο Ρονάλντο έφτασε τα 253 γκολ στη La Liga, όπου πλέον συγκατοικεί στη θέση των all time scorers με τον Τέλμο Θάρα, πίσω μόνο από τον Μέσι. Δύο λεπτά πιο μετά ο Μπενζεμά έκανε φοβερό τσιμπηματάκι στον Μπέιλ που το έβαλε ολομόναχος. Σειρά πήρε ο Κέιλορ Νάβας που έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις και μετ΄ήρθε και το 4-0.

Κατά λάθος από παίκτη της Σεβίλλης, σε φάση διαρκείας, η μπάλα πήγε στον Χεσέ που στην πρώτη του επαφή βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε, ολοκληρώνοντας το πολύ δυνατό βράδυ των Μερένγκες, που πλέον κοιτάζουν μόνο το Champions League, αλλά και το επερχόμενο Clasico γοήτρου στο «Καμπ Νόου». Οσο για τη Σεβίλλη, αυτή ξέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας για όλη τη σεζόν…

Πηγή: Gazzetta.gr