Home SPORTS NEWS «Τυφώνας» Κέιν οδηγεί την Τότεναμ

«Τυφώνας» Κέιν οδηγεί την Τότεναμ

kane


Με τον Χάρι Κέιν να είναι γι’ ακόμα ένα ματς ο πρωταγωνιστής, η Τότεναμ κέρδισε εύκολα την Μπόρνμουθ και επέστρεψε στο -5 από την πρωτοπόρο Λέστερ, αποτελώντας, ουσιαστικά, τον μόνο σοβαρό αντίπαλο των «Αλεπούδων» για τον τίτλο.

Τα «Σπιρούνια», λοιπόν, υποδέχτηκαν στο “White Hart Lane” την… φτωχή Μπόρνμουθ και φρόντισαν από νωρίς να της δείξουν ποιο (θα) είναι το αφεντικό του ματς: γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κέιν για το 1-0, 2-0 ο ίδιος στο 16΄ και το «ψεκάστε- σκουπίστε- τελειώσατε» βρέθηκε στα καλύτερά του. Με αυτά τα τέρματα ο Κέιν έγινε μόλις ο πέμπτος Άγγλος που πετυχαίνει σε δύο συνεχόμενες σεζόν της Premier League 20+ γκολ.

Τα εναπομείναντα 70 λεπτά του αγώνα απέκτησαν, όπως ήταν φυσικό, τυπικό χαρακτήρα και το μόνο που άλλαξε ήταν το εύρος της νίκης των γηπεδούχων, καθώς στο 52΄ ο Έρικσεν με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μ’ αυτή τη νίκη η Τότεναμ έφτασε τους 61 βαθμούς και φιγουράρει στο -5 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Στο σκάκι για το ποια εκ των δύο θ’ αναδειχθεί πρωταθλήτρια τα «Σπιρούνια» έχουν σίγουρο τα μαύρα, όμως…

Όμως διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό, λευκό «άτι»: τον Χάρι Κέιν.

Ένα ματ της τελευταίας στιγμής δεν μπορεί ποτέ ν’ αποκλειστεί όταν μιλάμε γι’ αυτόν τον τύπο.

 

Πηγή: sdna.gr