Home SPORTS NEWS Έτοιμος να εκδώσει την αυτοβιογραφία του ο Βάρντι

Έτοιμος να εκδώσει την αυτοβιογραφία του ο Βάρντι

vardy


Ο θρίαμβος της Λέστερ και του Τζέιμι Βάρντι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ οδήγησε τον επιθετικό των «αλεπούδων» στην έκδοση της αυτοβιογραφίας του.

Όπως ανακοινώθηκε μια ημέρα μετά τη μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ απ’ τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο πιθανός πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν στο Νησί θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της καταπληκτικής χρονιάς της ομάδας του και του ίδιου προσωπικά σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ξεκινώντας απ’ τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στα 16 του και φτάνοντας ως τη Λέστερ και την Πρέμιερ Λιγκ, με την οποία έζησε ονειρεμένες στιγμές σε μια απίθανη σεζόν στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άγγλος σέντερ φορ θα έχει πολλά να διηγηθεί στην αυτοβιογραφία του.

Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σχετικά: «Καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με πρόσεξαν κατά την άνοδο μου απ’ τις τελευταίες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου στην κορυφή, σκέφτηκα πως ακόμη κι αυτοί και σίγουρα οι περισσότεροι δεν ξέρουν πολλά, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να τους διηγηθώ την ιστορία μου, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ελπίζω πως θα είναι διασκεδαστικό αλλά και συναρπαστικό να τη διαβάσει κάποιος».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2016.