Home Uncategorized Το συγκινητικό μήνυμα και η υπόσχεση του Χουανφράν

Το συγκινητικό μήνυμα και η υπόσχεση του Χουανφράν

Juanfran Torres


Μοιραίος αποδείχθηκε ο Χουανφράν για την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κανείς στην ομάδα δεν κρατάει κακία στον ποδοσφαιριστή. Ο Ισπανός αμυντικός ξέσπασε σε κλάματα μετά την απώλεια του τροπαίου, όμως βρήκε τη συμπαράσταση του κόσμο και των συμπαικτών του.

Λιγότερο από δύο 24ωρα μετά τον τελικό αποφάσισε, μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο, να πει κάποια πράγματα στον κόσμο. Μεταξύ άλλων δίνει υπόσχεση πως η “ροχιμπλάνκος” θα φτάσουν πάλι στον τελικό και αυτή τη φορά θα κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε: «Γεια σας Ατλέτικος, ζήτησα από την ομάδα να στείλει σε όλους εσάς αυτό το γράμμα στο οποίο εκφράζω όλα όσα νιώθω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις αντιδράσεις συμπαράστασης όταν ήρθα να σας ζητήσω να με συγχωρέσετε (σ.σ για το χαμένο πέναλτι).

Βλέποντας τα δάκρυά μου να αντανακλώνται στα πρόσωπα χιλιάδων οπαδών της Ατλέτικο μέσα στο γήπεδο, με βοήθησε να αντιμετωπίσω την τεράστια θλίψη που ένιωσα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όπως και την στήριξη των συμπαικτών μου, του προπονητή και όλων αυτών των ανθρώπων που απαρτίζουν αυτή την μεγάλη οικογένεια.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω επειδή πιστεύατε πάντα σε εμάς και αποδείξατε ότι το να είσαι οπαδός της Ατλέτικο, είναι ξεχωριστό, διαφορετικό και η καρδιά χτυπάει διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο.

Δύο χρόνια πριν, σας είπα πως θα επιστρέψουμε στον τελικό, τώρα σας λέω πως ο Γκάμπι, ο αρχηγός, θα σηκώσει το Champions League το συντομότερο δυνατόν και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο Νεπτούνο.

Σας αγαπώ τόσο πολύ,

Πάμε Ατλέτι».