Home ΑΡΧΕΙΟ EURO 2016 Απόλυτο αφεντικό οι Γερμανοί

Απόλυτο αφεντικό οι Γερμανοί

germans


Είναι ο πολυνίκης του θεσμού, η πρωταθλήτρια κόσμου και κατά πολλούς η κορυφαία ομάδα του κόσμου. Οι Γερμανοί φρόντισαν να υπενθυμίσουν όλους τους συμμετέχοντες στο Euro 2016 και πρώτους πρώτους τους άμοιρους Σλοβάκους πως πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα τους για να κατακτήσουν τη κούπα. Η Νασιοναλμανσάφτ κέρδισε με 3-0 τη Σλοβακία, είχε χαμένο πέναλτι και γενικώς πήρε μια δίκαιη πρόκριση.

Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και μέχρι το 15′ είχαν ένα γκολ με το Μπόατεγκ και ένα χαμένο πέναλτι με τον Εζίλ. Ο Μάριο Γκόμες απέδειξε πως ακόμα έχει το γκολ, αν και το μισό γκολ ανήκε στον Ντράχλερ και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 42′ δίνοντας γερό προβάδισμα πρόκρισης. Λίγο πριν το 2ο γκολ πάντως, ο Νόιερ έκανε την απόκρουση της διοργάνωσης αφού έσωσε εξ επαφής κεφαλιά. Ο Ντράξλερ ήταν πρωταγωνιστής και στο τρίτο γκολ που αυτή τη φορά πέτυχε ο ίδιος στο 63′ σκοτώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Οι Γερμανοί ακόμα δεν έχουν δεχθεί γκολ στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ντράξλερ, Μάριο Γκόμεθ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Γκιόμπερ, Σκρίνιαρ, Χροσόβσκι, Χάμσικ, Κούτσκα, Βάις, Ντούρις.