Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανάρτηση της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ενημερώνει για το αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των ομαδικών τμημάτων του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου.

Απόψε η ομάδα πετόσφαιρας αντιμετωπίζει στη Λεμεσό την ΑΕΚ Καραβά, στον δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0. Για να προκριθούν στους “4” θα πρέπει να πετύχουν δεύτερη νίκη, είτε να χάσει με σκορ 3-2. Σε περίπτωση ήττας 3-0 ή 3-1 το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Την Τετάρτη η ομάδα καλαθόσφαιρας θα ταξιδέψει στον Αγρό για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Αχιλλέα, στον δεύτερο αγώνα για την ημιτελική φάση πρωταθλήματος. Το “τριφύλλι” προηγείται με 1-0 στις νίκες και απομένει άλλη μια για να πάρει την πρόκριση στα τελικά.

Την Κυριακή υπάρχουν δύο παιχνίδια. Αρχικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Πάφια και στοχεύει στο διπλό, ενώ το απόγευμα η ποδοσφαιρική ομάδα θα συγκρουστεί με την Ανόρθωση και θα επιδιώξει επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ποδόσφαιρο
01.04, 16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση (4η αγωνιστική Β΄ φάσης πρωταθλήματος | στάδιο ΓΣΠ)

Καλαθόσφαιρα
28.03, 19:00 Αχιλλέας Αγρού – ΟΜΟΝΟΙΑ (ημιτελική φάση πρωταθλήματος, 2ος αγώνας | κλειστή αίθουσα Αγρού)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
01.04, 11:00 Πάφια – ΟΜΟΝΟΙΑ (17η αγωνιστική | βοηθητικά Πάφος FC)

Πετόσφαιρα
26.03, 20:00 ΑΕΚ Καραβά – ΟΜΟΝΟΙΑ (προημητελική φάση κυπέλλου, 2ος αγώνας | κλειστή αίθουσα “Σπύρος Κυπριανού”)