Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Breakfast της Fonbet με δημοσιογράφους και media

Breakfast της Fonbet με δημοσιογράφους και media


Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018,  στο El Classico Cafe Lounge στην Έγκωμη, η εταιρεία στοιχημάτων Fonbet μοιράστηκε μαζί με εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε αλλά και στελέχη των τμημάτων μάρκετινγκ, ένα χαλαρό breakfast, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την στρατηγική της εταιρείας στην Κύπρο αλλά και τα νέα προϊόντα της.

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας στην Κύπρο κ.Κίριλ Ουστίνοβιτς ανέφερε αρχικά ότι η FONBET ήρθε στην Κύπρο για να μείνει και πρόθεση της είναι να επενδύσει σε διάφορα κομμάτια του αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

«Για μας δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που υπάρχει ως άθλημα. Η πρόθεση μας είναι μέσα από συγκεκριμένες χορηγίες να βοηθήσουμε τον Κυπριακό αθλητισμό για τον λόγο αυτό θα επιλέξουμε συνεργάτες από όλα τα αθλήματα. Ήδη η εταιρεία μας είναι ο μεγάλος χορηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι ενώ πρόσφατα η FONBET είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας φούτσαλ Αραράτ που έχει μετονομαστεί σε ΑΡΑΡΑΤ-FONBET. Στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις όσο αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι εκ μέρους μας. Για εμάς είναι ζητούμενο να είμαστε αρωγοί σε ολόκληρο το φάσμα του Κυπριακού αθλητισμού» ανέφερε ο κ.Ουστίνοβιτς που στην συνέχεια παρουσίασε την συνεργασία της εταιρείας με τον δημοσιογράφο Άλκη Μπότσο που αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή  του γραφείου τύπου και θα είναι βοηθός στις δημόσιες σχέσεις ενώ δύο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα θα δίνει τις δικές του εκτιμήσεις για παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος και όχι μόνο στο νέο blog που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της FONBET, με τίτλος THE BLOGGER with Alkis.

Ο Άλκης Μπότσος παρουσίασε το πλάνο της FONBET αλλά και τις νέες προσφορές που είναι διαθέσιμες για τους πελάτες της.

«Για πρώτη φορά στην Κύπρο προσφέρεται μπόνους εγγραφής 250 ευρώ σε κάθε νέο πελάτη μέχρι 100% κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό ενός πελάτη αν είναι της τάξης των 250 ευρώ, αυτόματα το ποσό αυτό θα διπλασιαστεί» ανέφερε ο κ.Μπότσος.

Παρουσιάστηκαν επίσης δύο σπουδαίες προωθητικές ενέργειες της FONBET, με την πρώτη να αφορά κυρίως τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την δεύτερη όλους όσους θέλουν να αποδείξουν ότι είναι «ειδικοί στις προβλέψεις».

Στο Omonoia promo, οι φίλοι του τριφυλλιού που είναι πελάτες της FONBET έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα ανάλογα με τις καταθέσεις που θα κάνουν στον λογαριασμό τους. Θέσεις στα VIP Boxes του ΓΣΠ, εισιτήρια για αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επίσημες φανέλες της ομάδας και πολλά άλλα δώρα περιμένουν τους τυχερούς.

Το δεύτερο κομμάτι λέγεται PREDICTION Promo και θα είναι διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να παίξει κάποιος να παίξει με χρήματα αλλά απλά να προβλέψει την έκβαση τεσσάρων αγώνων από το Κυπριακό πρωτάθλημα. Όσοι βρουν τα αποτελέσματα κερδίζουν πόντους που μεταφράζονται σε free bet από την εταιρεία.

Λεπτομέρειες και για το νέο μπόνους των 250 ευρώ αλλά και για τις υπόλοιπες προσφορές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της FONBET, www.fonbet.com.cy

Ποια είναι η FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια έγινε διαδικτυακή. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και από τα τέλη του 2017 επεκτάθηκε στην Κύπρο αποκτώντας την άδεια κλάσης Β από την Εθνική επιτροπή στοιχημάτων και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στοιχηματισμού διαδικτυακά μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρωσίας, της Ευρωλίγκας, της I.I.H.F (Διεθνής Ομοσπονδία Χόκει επί πάγου)  αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά τις Μ.Μ.Α