Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Αλκμαάρ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ & Σεβίλλη vs Αποέλ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών...

Αλκμαάρ vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ & Σεβίλλη vs Αποέλ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Ματς για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ

Αλκμάαρ:

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα η Αλκμάαρ, η οποία έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, κάμπτοντας εύκολα και καθαρά με 2-0 την αντίσταση της Χέρακλες στη Χάγη.

Τίπς:

*Over 2.5 τα 5/7 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στον

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία πρόσφατα παιχνίδια.

*Μετράει μια ήττα στα 14 πρόσφατα παιχνίδια (9-4-1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Τίποτα δεν πάει καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πορεύεται “ασθμαίνοντας” και δεν ικανοποιεί κανέναν. Δεν μπόρεσε να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και την Δευτέρα έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ

Τίπς:

*Έρχεται από έξι σερί Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/6 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Goal/Goal τα 5/8 πρόσφατα παιχνίδια.

Εκτίμηση: Διπλό Στοίχημα Χ2&2-5 2.03

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ντεν Χάαγκ, μετά την κατάρρευση μέρους της οροφής του γηπέδου της Άλκμααρ.

2-4-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Αλκμάαρ με ομάδες από την Αγγλία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει απολογισμό 4-2-3 επί ολλανδικού εδάφους.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!