Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Τα γιόρτασε με φίλους και συμπαίκτες ο Σοϊλέδης

Τα γιόρτασε με φίλους και συμπαίκτες ο Σοϊλέδης

Με φίλους και συμπαίκτες γιόρτασε τα γενέθλια του ο Άρης Σοϊλέδης. Ο Ελλαδίτης τους κάλεσε σε εστιατόριο της Λευκωσίας και αν κρίνουμε από τα πιο κάτω αποσπάσματα που ανάρτησε ο ίδιος, πέρασαν υπέροχα.


Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσον τον κόσμο για τις ευχές προς το πρόσωπο του. Με ανάρτηση του έγραψε το πιο κάτω μήνυμα:
«Και με αυτό το βίντεο θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τις υπέροχες ευχές σας και τα δεκάδες μηνύματα που έλαβα… Επίσης όλην την ομάδα μου που βρέθηκαν σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε. Την οικογένεια μου για τα απίστευτα λόγια τους που έκαναν και συγκινήθηκα ειδικά από την μανούλα μου. Και επίσης εσένα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ Ελένη Χατζίδου που ακόμη κ από εκεί που είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου έκανες αισθητή την παρουσία σου και με την υπέροχη φώτο που ανέβασες και με τις τούρτες που έστειλες, Σ´ΑΓΑΠΩ».

Και με αυτό το βίντεο θέλω να σας ευχαριστήσω όλους παρα πολύ για τις υπέροχες ευχές σας και τα δεκάδες μηνύματα που έλαβα … Επισης όλην την ομάδα μου που βρέθηκαν σημερα εδω για να γιορτάσουμε .. Την οικογένεια μου για τα απίστευτα λογια τους που έκαναν και συγκινήθηκα ειδικά απο την μανούλα μου .. Και επισης εσένα ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ @eleni.hatzidou που ακομη κ απο εκει που εισαι στην άλλη άκρη του κόσμου έκανες αισθητή την παρουσία σου και με την υπέροχη φωτο που ανέβασες και με τις τούρτες που εστειλες Σ´ΑΓΑΠΩ ❤️

A video posted by Soiledis Aris (@soiledis11) on