Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Βλέπεις διπλό της ΑΕΚ; Απόδοση 2.35 στην BET ON ALFA

Βλέπεις διπλό της ΑΕΚ; Απόδοση 2.35 στην BET ON ALFA


Ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Δόξα – ΑΕΚ που θα γίνει στις 19:00 στο Μακάρειο στάδιο, η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας.

Ματς που προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε onlıne στο www.betonalfa.com.cy τις αποδόσεις της σημερινής αναμέτρησης, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η ΑΕΚ δεν κέρδισε τα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος που έδωσε και γι’ αυτό προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να επιστρέφει και να παίρνει τη θέση του Αντόνι Ιραόλα. Αν πιστεύετε ότι η ομάδα της Λάρνακας θα επιστρέψει στις νίκες, η απόδοση στην BET ON ALFA είναι 2.35, στο 2.70 προσφέρεται η νίκη της Δόξας και στο 3.35 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 1.60 το Goal – Goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.