Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Europa League στη Fonbet

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Europa League στη Fonbet


Μετά τους φοβερούς ημιτελικούς του Champions League, σειρά παίρνουν πλέον οι ημιτελικοί της δεύτερης σε τάξη διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους επαναληπτικούς σε Λονδίνο και Βαλένθια.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε και στο Europa League αγγλικό εμφύλιο σε τελικό, με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τους πρώτους αγώνες απέναντι σε Βαλένθια και Άϊντραχτ αντίστοιχα.

Βαλένθια vs Άρσεναλ:

Κάνοντας αρχή με τον αγώνα στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται την Άρσεναλ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του Λονδίνου. Από την άλλη οι Λονδρέζοι έχουν σαφή πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι, γνωρίζοντας όμως πως το «Μεστάγια» δε θα είναι εύκολη έδρα και η Βαλένθια θα το παλέψει.

Η Fonbet προσφέρει μία τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ζωντανό στοιχηματισμό. Γύρω στις 671 αποδόσεις σε βασικά και άλλα στοιχήματα προσφέρονται από την Fonbet.

Ποιος θα κερδίσει;

Ποιος θα προκριθεί;

Ποιος θα σκοράρει;

ΒαλένθιαΙσοπαλίαΆρσεναλ
Αποτέλεσμα1.924.053.85
Πρόκριση3.301.34
Θα σκοράρει;Ναι| 1.12

Όχι| 5.85

Ναι| 1.30

Όχι| 3.40

Βλέπεις Over 2.5 goals?

Ναι: 1.56

Όχι: 2.43

Δείτε εδώ όλες τις επιλογές για τον αγώνα

*Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν

Τσέλσι vs Άϊντραχτ

Στην αντίπερα όχθη, στο Λονδίνο, η Τσέλσι φιλοξενεί την σκληροτράχηλη Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την Αγγλική ομάδα να έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 στη Γερμανία και καλείται να το διαχειριστεί επάξια. Η Άϊντραχτ όμως έδειξε με την πορεία της στη διοργάνωση ότι δεν είναι τυχαία ομάδα και κτυπάει τα ρέστα της στο Λονδίνο με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Η Fonbet προσφέρει μία τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ζωντανό στοιχηματισμό. Γύρω στις 603 αποδόσεις σε βασικά και άλλα στοιχήματα προσφέρονται από την Fonbet.

Ποιος θα κερδίσει;

Ποιος θα προκριθεί;

Ποιος θα σκοράρει;

ΤσέλσιΙσοπαλίαΆϊντραχτ
Αποτέλεσμα1.375.409.00
Πρόκριση1.234.20
Θα σκοράρει;Ναι| 1.07

Όχι| 7.75

Ναι| 1.65

Όχι| 2.20

Βλέπεις Over 2.5 goals?

Ναι: 1.55

Όχι: 2.45

Δείτε εδώ όλες τις επιλογές για τον αγώνα

*Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν