Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Δράση σε Ισπανία και Ιταλία με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet

Δράση σε Ισπανία και Ιταλία με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Έκτη αγωνιστική για το Ισπανικό πρωτάθλημα και η Ρεάλ υποδέχεται την Οσασούνα!

Έπρεπε να βγάλει αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το «στραπάτσο» στο Παρίσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, το έκανε την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στη Σεβίλλη. Πήρε πολύ καλό βαθμό στο αμυντικό κομμάτι, απειλήθηκε ελάχιστα από μια ποιοτική ομάδα, την οποία περιόρισε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.

Τίπς:

  • Έρχεται από 3/4 over 2.5 γκολ ανεξαρτήτου έδρας
  • Έρχεται από 4/6 γκολ – γκολ  ανεξαρτήτου έδρας

Δοκιμάζεται απόψε το αήττητο της Οσασούνα, η οποία προς το παρόν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εικόνα της. Μπορεί να μην κερδίζει όσο θα ήθελε, ωστόσο δείχνει ότι θα είναι σοβαρή και ανταγωνιστική σ’ όλα τα παιχνίδια.

Τίπς:

  • Έρχεται από 3/5 NG
  • Έρχεται από 4/5 under 2.5 γκολ

Εκτίμηση:

REAL MADRID – OSASUNA
Η Ρεάλ έβγαλε πολύ σοβαρή εικόνα κόντρα στη Σεβίλλη, σήμερα προφανώς οφείλει να κερδίσει, απέναντι της έχει μια ομάδα που δεν έχει χάσει έπειτα από πέντε αγωνιστικές.
Διπλό Στοίχημα X-1&0-3 – 6.60

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Meridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

Πέμπτη αγωνιστική για το Ιταλικό πρωτάθλημα και η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα!

Αήττητη παραμένει η Ρόμα στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την Κυριακή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπολόνια επικρατώντας με 2-1 στο «Renato Dall’ Ara».

Τίπς:

  • Παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα
  • Σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ στα 13/16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Η Αταλάντα γλίτωσε από τη δεύτερη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα την Κυριακή (2-2 εντός έδρας)

Τίπς:

  • Σημειώθηκε over 2,5 στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της.
  • Σκόραρε στα 9/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Πρόβλεψη για τον αγώνα:

Και οι δύο ομάδες σκόραραν στις 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν Ρόμα και Αταλάντα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θεωρούμε πως κι απόψε θα δούμε γκολ και θέαμα.

Διπλό Στοίχημα 1Χ&2-5 – 1.96

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.