Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Αβάι vs Ιντερνασιονάλ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet

Αβάι vs Ιντερνασιονάλ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Αβάι

Περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο σε ολόκληρο το 90λεπτο στην έδρα της Σεαρά και έτσι μοιραία ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Βέβαια, της μένει η πίκρα ότι δέχτηκε το μοναδικό γκολ στο 93’, σε ένα σημείο που είχε πιστέψει ότι θα έφευγε από το γήπεδο με την ισοπαλία. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο παρατάχτηκε με τον υπηρεσιακό Εβάντρο στην τεχνική ηγεσία της. Η διοίκηση πάντως ξεκαθάρισε ότι θα τελειώσει με εκείνον στον πάγκο τη φετινή σεζόν.

* Under 2.5 οι 13 από τους 16 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της.

* No Goal τα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της

Ιντερνασιονάλ

Δεν είχε τις λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Σάντος και έτσι το 0-0 παρέμεινε φυσιολογικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι και ο υπηρεσιακός προπονητής Ρικάρντο Κολμπατσίνι που διαδέχτηκε τον Ονταΐρ Έλμαν δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να ρισκάρει.

* Μία νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια της.

* Προέρχεται από 4 σερί under 2.5.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.