Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μπαρτσελόνα-Ίντερ και Σλάβια-Ντόρτμουντ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet

Μπαρτσελόνα-Ίντερ και Σλάβια-Ντόρτμουντ με πλειάδα στοιχηματικών επιλογών στη Meridianbet


Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λίγκ

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για ένατη φορά στην ιστορία με την Μπαρτσελόνα να μετράει τέσσερις νίκες, την Ίντερ μόλις μία, ενώ τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες.

Η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη σε 32 εντός έδρας αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ (29-3-0), ένα σπουδαίο σερί που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013.

Πανηγύρισε δέκα νίκες στις έντεκα τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της (μία ισοπαλία) σκοράροντας συνολικά 33 γκολ (σ.σ. τα έντεκα από αυτά στις τρεις τελευταίες).

Κόντρα σε ομάδες της Ιταλίας η Μπαρτσελόνα σημείωσε συνολικά εντός έδρας 17 νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Παραμένει αήττητη στις 14 τελευταίες από αυτές (11-3-0), η τελευταία ήττα της ήρθε από τη Γιουβέντους (2-1) τη σεζόν 2002/03.

Η Ίντερ πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στις 12 τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της (σ.σ. γνώρισε την ήττα στις 6/9 τελευταίες).

Επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι στις 4/5 τελευταίες επισκέψεις της στην Ισπανία (μία ισοπαλία). Συνολικά σε 19 εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες της εν λόγω χώρας σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και 14 ήττες.

Εκτίμηση:

Η Μπαρτσελόνα τρέχει ένα φοβερό σερί στο «Καμπ Νου» για το Champions League και μπορεί να το επεκτείνει. Η Ίντερ φαίνεται να έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα φέτος, και αυτό φάνηκε και την πρώτη αγωνιστική απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη.
Διπλό Στοίχημα 1&2-5 2.09

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

 

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσιάμπιονς Λίγκ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία. Παράλληλα, καμία δεν βρήκε στο ευρωπαϊκό μονοπάτι της ομάδα από τη χώρα της αντιπάλου τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.Η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει και πάλι ομάδα από τη Γερμανία μετά τη σεζόν 2008/09, όταν γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 από το Αμβούργο για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα κόντρα σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, σε καμία από αυτές δεν σκόραρε.

Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία η Σλάβια Πράγας πανηγύρισε μόλις μία νίκη επί της Σάλκε (1-0 εντός έδρας) τη σεζόν 1998/99, για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες).

Η Ντόρτμουντ παραμένει αήττητη στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα σε ομάδες από την Τσεχία (5-3-0). Θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 1963/64 για να βρούμε την τελευταία ήττα της από την Ντούκλα Πράγας (3-1 εντός έδρας).

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν δεχτεί ποτέ γκολ στην Πράγα, σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις επισκέψεις τους. Παράλληλα, σκόραραν οχτώ φορές.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!