Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα κουσούρια δεν κόβονται

Λίμπερο: Τα κουσούρια δεν κόβονται

diaitites -korakia5


Γράφει ο Λίμπερο

Τεράστια η ζήτηση τους
Μπορεί σε λίγες ώρες η ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει αγώνα πρωταθλήματος στο ΓΣΖ κόντρα στην ΑΕΚ αλλά η αλήθεια είναι πως ο πράσινος λαός σκέφτεται παράλληλα και τον τελικό της 18ης Μαΐου. Τα εισιτήρια έχουν τεράστια ζήτηση και δυστυχώς δεν θα αρκέσουν για όλους.

Η αντίδραση των Κύπριων ρεφ

Αντιδρούν λέει, οι Κύπριοι διαιτητές για την απόφαση να σφυρίξει ξένος τον τελικό ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλων. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες από κοινού εξέφρασαν την επιθυμία για ξένο διαιτητή θα έπρεπε να τους αποστομώσει αλλά αντί αυτού, «απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του», που λέει και η γνωστή παροιμία.

Τις ίδιες συνήθειες σε όλα τα αθλήματα
Τα κουσούρια δεν κόβονται και ο αιώνιος φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε τρόπο. Δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο που χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να πειράζουν ομάδες και να πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Στο Αποέλ φαίνεται πως σκορπούν την εμετική τους φιλοσοφία και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Με μαθηματική ακρίβεια
Ο τελικός Κυπέλλου στην Ελλάδα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αναβλήθηκε. Η αναξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος έχει κτυπήσει κόκκινο όμως για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν πολλά χρόνια αδιαφορίας. Όσοι θεωρούν πως απέχουμε πολύ από τους γείτονες, να δουν τι συμβαίνει στην Κύπρο με το Αποέλ γιατί με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδεύουμε.

ΥΓ: Λίγο παλιά η φωτογραφία που έβαλες ρε Λίμπερο. Εντάξει ξέρω το, αλλά κοιτάτε τους. Μόνο εμένα μου θυμίζουν παρέα λαστιχάριων έτοιμοι για φούτσαλ;