Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Έναν επικοινωνιολόγο και γρήγορα…

Λίμπερο: Έναν επικοινωνιολόγο και γρήγορα…

dioikisi6


Γράφει ο Λίμπερο

Επικοινωνιολόγος ΓΡΗΓΟΡΑ

Βγήκε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν από τον τελικό του κυπέλλου να δηλώσει πως η ομάδα πέτυχε το στόχο της φέτος! Ο πρόεδρος έστειλε παντού το μήνυμα πως είναι ΟΚ να χάσουμε τον τίτλο. Ένα επικοινωνιολόγο να είχατε γαμώτο… Να έλεγε στον Σεραφείμ μην κάνεις αυτές τις δηλώσεις. Ποιος να ξεχάσει το λάθος που έκανε μετά την Ντινάμο. Να του έλεγε τότε ένας σωστός επικοινωνιολόγος, “μην κάνεις αυτές τις δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο γιατί θα τα τινάξεις όλα”, να μην σας επέτρεπε να προχωρήσετε με τα απαγορευτικά, να μην βγάζετε συνεχώς ανακοινώσεις για τους οργανωμένους, να σας καθοδηγούσε στα θέματα με την ΚΟΠ. Και κυρίως…  (επαναλαμβάνω) ποτέ να μην κατεβάζεις του παίκτη σου τον πήχη, ειδικά πριν από τελικό.

 

Που μπαίνει το όριο;

Οι βουλευτές μας υπέβαλαν χθες υποψηφιότητα για τις εκλογές της 22ας Μαΐου. Για άλλη μια φορά είδαμε να εκμεταλλεύονται τη δύναμη και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δίπλα από υποψήφιους ήταν παλιοί παίκτες της ομάδας μας, παλιοί πρόεδροι, νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ακόμα και ποδοσφαιριστής. Που μπαίνει όμως το όριο σε αυτό; Πότε θα σταματήσετε επιτέλους; Κι αν κάποιοι ευτυχώς ήταν κοντά στην ομάδα, οι υπόλοιποι που τώρα την θυμήθηκαν; Κανεί, εμείναν της τα κόκκαλα.

 

30 ευρώ και ένας λαχνός ληγμένος

Δυστυχώς γλύκαναν με την ιδέα του καπέλου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αφού ο Απόλλωνας το έβαλε 35 ευρώ, αυτοί το όρισαν στα 30, πιο «λαϊκή τιμή». Κρίμα, γιατί ο κόσμος ήταν πραγματικά κουρτισμένος για τον τελικό και η τιμή σίγουρα έκοψε τα πόδια κάποιων οικογενειαρχών φίλων μας. Όσον για τα ανταλλάγματα, εκτός από την «Fruit of the Loom» θα πάρει ο κόσμος και λαχνούς που ξεχάστηκαν στα γραφεία του σωματείου.