Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Κύπελλο και μόνο Κύπελλο

Λίμπερο: Κύπελλο και μόνο Κύπελλο

kypello (1)


Γράφει ο Λίμπερο

Μόνο ο Τελικός στο μυαλό

Θα αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στον μεγάλο τελικό το σημερινό κείμενο. Ο τελικός προσδίδει τεράστιο ενδιαφέρον σε όλους όσους αποτελούμε το πράσινο οικοδόμημα. Από τη διοίκηση, τους παίκτες μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο στόχος που πρέπει να μας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι τις 18 του μήνα.

Το Τσίρειο θα ‘ναι καζάνι

Καζάνι από άκρη σε άκρη θα είναι το Τσίρειο στάδιο τη νύχτα του τελικού. Τα πρώτα εισιτήρια βρήκαν κατόχους χθες στην πρώτη ημέρα διάθεσης τους και το κλίμα άρχισε να μυρίζει για τα καλά τελικό.

Όποιος προλάβει

Καταρχήν δεδομένο πως και τα 6038 εισιτήρια θα βρουν κάτοχο. Αφού ολοκληρωθεί η διάθεση των εισιτηρίων στους κατόχους διαρκείας θα γίνει το αδιαχώρητο από τον υπόλοιπο κόσμο για να αγοράσει τα εναπομείναντα. Δεν θα είναι περισσότερα από 1000 οπότε «όποιος προλάβει, πρόλαβε». Μείνετε ενημερωμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη σελίδα μας.

Όποιος προλάβει 2

Το γεγονός πως αρκετοί δεν θα προλάβουν να προμηθευθούν το μαγικό χαρτάκι του τελικού είναι από μόνο του στενάχωρο. Δυστυχώς είναι «πολύ μικρό το Τσίρειο για να χωρέσει τον πράσινο λαό». Οι δρόμοι όμως είναι απέραντοι και θα ξεχυθεί ο λαός να τους πρασινίσει αν παρουσιαστούμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ και κατακτήσουμε τον τίτλο.

Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά

Αγωνιστικά η προετοιμασία έχει εφαρμοστεί στα μέτρα του τελικού. Άλλωστε ο Μιλόγεβιτς ήταν αυτός που ζήτησε να μην αλλάξει η μέρα διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής ακριβώς για αυτό το λόγο. Οφείλουμε όμως να προετοιμαστούμε και εξωαγωνιστικά για την νύχτα του τελικού. Να διευθετηθεί το ντοπάρισμα της δικής μας ομάδας από τον κόσμο μας με κάποιο τρόπο. Να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές πως ο πράσινος λαός θα είναι μαζί τους.

Η συζήτηση για τίτλο μας φτιάχνει

Ας καταλάβουμε όλοι την ανάγκη του Σωματείου να βρει την ενότητα του και να κτίσει τις βάσεις για να κερδίζει τίτλους κάθε χρονιά. Τις επόμενες ημέρες υπάρχει πολλή τροφή για αυτή τη συζήτηση. Θα τα αναλύσουμε όλα. Σήμερα ας στείλουμε δυνατά το μήνυμα.

Φέρτε μας το κύπελλο!