Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Χάσαμε την ταυτότητα μας

Λίμπερο: Χάσαμε την ταυτότητα μας

SAKI5841


Γράφει ο Λίμπερο

Πίκρα και απογοήτευση
Πολύ εύκολο να διαχειριστεί κανείς την επιτυχία. Η αποτυχία όμως θέλει μεγάλη καρδιά, ψυχραιμία, υπομονή και καθαρό μυαλό. Η πίκρα και η απογοήτευση είναι εμφανής σε όλους μας. Το γεγονός πως χάθηκε ένας τελικός κυπέλλου δεν χωνεύεται εύκολα από κανένα, όμως η επόμενη μέρα είναι πιο κρίσιμη.

Χάσαμε την ταυτότητα μας
Ένας από τους λόγους που δεν χωνεύεται η απώλεια του κυπέλλου έχει να κάνει και με την προοπτική που έχουμε μπροστά μας. Ο κόσμος σταμάτησε να πιστεύει σε θαύματα και μπορεί να «γλυτώσαμε» την οικονομική καταστροφή όμως χάσαμε την ταυτότητα μας και δεν εκπέμπουμε σημάδια βασίλισσας.

Τρέχουμε και δεν φτάνουμε
Το μοντέλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέτυχε τα τελευταία 20 χρόνια και βάλε. Από μόνιμη πρωταγωνίστρια με θετικούς συντελεστές σε όλα τα στατιστικά, βρεθήκαμε δεύτεροι και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Απέναντι μας μια καλοστημένη παράγκα που μας βρήκε αδύνατους και έκτισε την «βάση» της.

Όχι άλλοι εγωισμοί
Φτάνει οι εγωισμοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αλλάξει μυαλά, πρέπει να προχωρήσει ενωμένη και αυτό δεν θα γίνει αν δεν αλλάξουμε τρόπο λειτουργίας. Ας το καταλάβουν πρώτα αυτοί που ορίζουν τις τύχες της ομάδας και ας δουν την μεγάλη εικόνα γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει S.O.S και οτιδήποτε άλλο πέραν από ενέργειες που θα ΕΝΩΣΟΥΝ τον κόσμο, θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!