Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μια τελευταία εκκρεμότητα

Λίμπερο: Μια τελευταία εκκρεμότητα

eisodos omonoia apollona (2)


Γράφει ο Λίμπερο

Μια τελευταία εκκρεμότητα

Το τελευταίο παιχνίδι πριν το μεγάλο τελικό αυτό σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα. Η προσοχή από αύριο στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον μεγάλο τελικό. Για την ώρα πάμε να κλείσουμε την τελευταία εκκρεμότητα στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Αποτυχημένη χρονιά

Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει ο τελικός της Τετάρτης, σήμερα με αφορμή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο «Λίμπερο» δηλώνει πλήρως απογοητευμένος με την τελική κατάταξη της ομάδας. Μια χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αποτυχημένη όταν δεν την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας και πρέπει να εμπεδωθεί καλά σε όλους.

Θα παίξει με τα λεπτά

Αναμένεται να παρατάξει πολύ διαφοροποιημένη την εντεκάδα του ο κόουτς στο σημερινό παιχνίδι. Ενόψει τελικού είναι λογικό να ξεκουράσει πολύτιμα γρανάζια του ρόστερ όμως δεν μπορεί να τους παγώσει όλους. Κάποιοι θα πάρουν λεπτά και συγκεκριμένες οδηγίες για την διαχείριση του αγώνα.

Ο Τζίμης και ο τελικός

Ο Χριστοφή μονοπώλησε το ενδιαφέρον από την ημέρα που επέστρεψε στο τριφύλλι, ακόμη και όταν ήταν τραυματίας. Τώρα που επέστρεψε και παίρνει λεπτά η συζήτηση περιστρέφετε στη συμμετοχή του στον τελικό. Προσωπικά θέλω τους 11 πιο έτοιμους και φορμαρισμένους για να φέρουν την κούπα. Αν είναι ένας από αυτούς ο κόουτς το ξέρει καλύτερα από όλους μας.