Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μιλώντας για κορυφαίους

Λίμπερο: Μιλώντας για κορυφαίους

assis-vravia


Γράφει ο Λίμπερο

Ένας μικρός χαμός

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η διάθεση εισιτηρίων στους κατόχους διαρκείας. Ένας μικρός χαμός αναμένεται για τα υπόλοιπα μαγικά χαρτάκια. Ελπίζω πως στο τέλος της ημέρας θα το δει σοφά η διοίκηση και θα παραχωρήσει ένα σημαντικό αριθμό στις οργανωμένες εκδρομές για Τσίρειο. Οι ποδοσφαιριστές το χρειάζονται.

Τα κίνητρα είναι πολλά

Κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβάνονται όλοι την σημασία που έχει να κατακτήσει η ομάδα ένα τίτλο. Η ψυχολογία του κόσμου, το πρεστίζ της ομάδας, ο έξτρα χρόνος ξεκούρασης και ως εκ τούτου ο έξτρα χρόνος για προγραμματισμό, η προοπτική της νέας χρονιάς, το κλίμα του καλοκαιριού. Δεν τελειώνει η λίστα με τα κίνητρα.

Βραβεύσεις και σχόλια 1

Προσωπικά θα προτιμούσα η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτούσε τον τίτλο του πρωταθλητή και ας μην είχε καμία βράβευση σε ατομικό επίπεδο. Έχω την εντύπωση πως αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο.

Βραβεύσεις και σχόλια 2

Είναι να τρελαίνεσαι με τον τρόπο που λειτουργούν τα πάντα στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν φτάνει που ο θεσμός των Play Off αποδείχτηκε πατάτα και έχει προκαλέσει ένα σωρό άλλα προβλήματα στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, μάθαμε χθες πως οι βραβεύσεις αφορούν μόνο την κανονική διάρκεια. Δηλαδή οι 10 από τις 36 αγωνιστικές δεν «κρίνονται».

Βραβεύσεις και σχόλια 3

Δεν θα είχε πλάκα να βραβεύσουν δεύτερο καλύτερο προπονητή της χρονιάς τον Τιμούρ Κετσπάγια και τρίτο τον Ντομίνγκος Πασιένσια; Λέω εγώ τώρα.

Α και κάτι τελευταίο. Μιλώντας για κορυφαίους