Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Η Μπάναντς, οι εξελίξεις και ο αιώνιος

Λίμπερο: Η Μπάναντς, οι εξελίξεις και ο αιώνιος

banants-omonoia-armenia-b (16)


Γράφει ο Λίμπερο

Εβδομάδα πρόκρισης αυτή που μπήκε, με τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπάναντς να βρίσκεται σε περίοπτη θέση, μαζί ασφαλώς με τον προγραμματισμό που μπαίνει στην τελική ευθεία.

Με άλλο αέρα
Με το 0-1 στις αποσκευές της από το πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία, η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει τον επαναληπτικό της Πέμπτης με άλλο αέρα. Οι ποδοσφαιριστές του Τζον Κάρβερ καλούνται να ολοκληρώσουν την δουλειά στο ΓΣΠ και να προκριθούν στην επόμενη φάση, ιδανικά με δεύτερη νίκη.

Πρεμιέρα κόσμου
Αρκετές χιλιάδες κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρών τους στο στάδιο της πρωτεύουσας για να δουν από κοντά την ΟΜΟΝΟΙΑ του 2016-17. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στην Κύπρο θα προσελκύσει κόσμο, που θέλει να φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο και για να γίνει πράξη το πιο πάνω, θα χρειαστεί καλή εμφάνιση και νίκη.

Τρέχουν οι εξελίξεις
Πολλά ανοικτά μέτωπα στον προγραμματισμό της ομάδας. Αναφέρω επιγραμματικά τις περιπτώσεις Κεντρικών Αμυντικών, την πιθανότητα προσθήκης ενός ακόμη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, την ξεχωριστή περίπτωση Νούνο Ασίς αλλά και την προσπάθεια της Ανόρθωσης να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Οικονομίδη. Η στήλη σήμερα θα αποφύγει οποιαδήποτε τοποθέτηση για τα μεταγραφικά και θα αναμένει να δει τις προθέσεις του Τεχνικού Διευθυντή.

Τι ειρωνεία
Δεν είναι λίγα τα χλευαστικά σχόλια καθ’ όλη τη χρονιά που μας πέρασε για την ποιότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των ποδοσφαιριστών της. Ξαφνικά πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τους παίκτες μας και αποκαλύπτονται προτάσεις που έγιναν προς αυτούς. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι πως κάθε χρόνο ο αιώνιος προσπαθεί να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του και εκατοστά στο παντελόνι του, πλησιάζοντας ποδοσφαιριστές μας. Να αναφέρω πόσους πήραν και πόσους πλησίασαν;

ΥΓ: Από το 2007 καταζητείται μεθυσμένη οδηγός που πήρε τη ζωή ενός ανήλικου αδερφού μας στην άσφαλτο. Πόση από αυτή τη δικαιοσύνη σας να αντέξουμε.