Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Μια ιστορική ημέρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας

Λίμπερο: Μια ιστορική ημέρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας

Γράφει ο Λίμπερο


Η χθεσινή μέρα είναι ιστορική για το Αθλητικό Σύλλογο Ομόνοια Λευκωσίας και αυτό είμαι σίγουρος πως θα το επιβεβαιώσει το άμεσο μέλλον.

Μια ιστορική ημέρα για το δημοφιλέστερο Σωματείο της Κύπρου

Είτε αυτή η μέρα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα, είτε θα συζητάμε μετά από χρόνια για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία να βρούμε την χαμένη μας συσπείρωση. Εύχομαι και ελπίζω πως αυτή τη φορά θα φανούμε όλοι σοφότεροι και θα κοιτάξουμε μπροστά.

Κλείνοντας το χθεσινό κείμενο με προαναγγελία της εκστρατείας εγγραφής μελών, είχα υπόψη μου κάτι πολύ σημαντικό. Η ανακοίνωση είναι απλά το πρώτο από τα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς το εγχείρημα. Από εδώ και μπρος, μπορούμε και έχουμε την υποχρέωση, να βοηθήσουμε όλοι μας.

Η Διοίκηση του Σωματείου με διαφημιστικές καμπάνιες και ανακοινώσεις, τα υφιστάμενα μέλη με κινητοποίηση και ενημέρωση σε φίλους και αυτοί που δεν είναι μέλη πολύ απλά να έρθουν κοντά.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει αυτή τη φορά να δείξει ουσιαστική θέληση να εμπλακεί ενεργά στο κέντρο λήψης αποφάσεων για το Σωματείο μας. Εκεί που η άποψη μετράει, στις γενικές συνελεύσεις. Να ενισχύσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ρίζα της και να την βοηθήσουμε όλοι μαζί να μεγαλώσει και πάλι και να μας χαρίσει στιγμές τις δόξας της.

Το επόμενο βήμα κατά τον γραφών είναι οι προτάσεις για καταστατικές αλλαγές στον θεσμό των μελών που να αφορούν:
– Την αξιολόγηση του κόστους της ετήσιας συνδρομής
– Τα προνόμια που πρέπει να απολαμβάνουν τα μέλη του Σωματείου
– Τους τρόπους πληρωμής των συνδρομών
– Την επένδυση του Σωματείου σε μόνιμη βάση για την προώθηση της εκστρατείας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ

Θυμάσαι;